📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pamiętam to z dzieciństwa... Popatrzcie jaki przeskok - dawniej na bajce widziałeś zajebistego kozaka w zbroi z jakiegoś metalu, który bił się ze złem itp (tak samo Batman - świetny był) a teraz jak czasem zerknę na to co ogląda siostra (7 lat) to się dziwie, że taki syf dopuścili... Całkowicie odmóżdżające, różowe gówno...
sorry za double post ale teraz zobaczyłem :
@ Camel_06: wole tą wersje:
youtube.com/watch?v=vDwRfFVeD5g
sorry za double post ale teraz zobaczyłem :
@ Camel_06: wole tą wersje:
youtube.com/watch?v=vDwRfFVeD5g
Ewidentnie wychowywali mnie kozacy z bajek!
dodatkowo wstawiłbym he-mana, thundercats, streetsharks i kilku innych ale mnie się szukać nie chce
dodatkowo wstawiłbym he-mana, thundercats, streetsharks i kilku innych ale mnie się szukać nie chce
Jeszcze 5 klasyków lat 90:
Po pierwsze primo:
youtube.com/watch?v=esTA2W0PojM
Po drugie primo:
youtube.com/watch?v=5U9uOWRaN34
Po 3 primo:
youtube.com/watch?v=KZw64rBswqc
Po 4 primo:
youtube.com/watch?v=dri8HwNFMbE
I wreszcie po 5 primo ultimo:
youtube.com/watch?v=ZjFqD3HadKE
Po pierwsze primo:
youtube.com/watch?v=esTA2W0PojM
Po drugie primo:
youtube.com/watch?v=5U9uOWRaN34
Po 3 primo:
youtube.com/watch?v=KZw64rBswqc
Po 4 primo:
youtube.com/watch?v=dri8HwNFMbE
I wreszcie po 5 primo ultimo:
youtube.com/watch?v=ZjFqD3HadKE
Mało kto to pewnie zna i choć figurki G.I. JOE czasem się u kogoś przewijały, to ja miałem to szczęście, że na jakimś pirackim samojebnym VHS ze stadionu za małolata trafiło mi się parę odcinków z polskim (!) lektorem. Do dziś żałuję tej skasowanej kasety...
Jeszcze na deser takie cuś i to na bank mam parę odcinków z dubbingiem (jedyna kaseta z wyłamaną osłoną, którą w zeszłym tygodniu wyniosłem do piwnicy robiąc porządki).
I to podobnie jak oczko wyżej co pamiętają roczniki podobne do mnie bo tylko raz leciało w dwójce w 92 roku
Jeszcze na deser takie cuś i to na bank mam parę odcinków z dubbingiem (jedyna kaseta z wyłamaną osłoną, którą w zeszłym tygodniu wyniosłem do piwnicy robiąc porządki).
I to podobnie jak oczko wyżej co pamiętają roczniki podobne do mnie bo tylko raz leciało w dwójce w 92 roku
I inna bajka z dzieciństwa Co za czasy. Wtedy były mutanty, lasery, nakurwianie się i walka o wszechświat, a dzisiaj dżęder nie pozwala
no nie gadaj że w dzisiejszych bajkach nie ma rozpierdolu, taki Zwyczajny Serial na Cartoon Network jest ostro pojebany w niektórych odcinkach, Adventure Time(Pora na przygodę) też jest posrana, ale fakt, takich bajek jak kiedyś już nie ma.
@wormarder - miejsce "Zwyczajnego serialu" powinno być tam gdzie jest on teraz czyli okolice 22, bo nie jest to serial dla dzieci (tylko dla pokolenia 20-parolatków - jak główni bohaterowie) ponieważ one zwyczajnie nie zrozumieją połowy rzeczy. To samo z "Porą na przygodę" czy ten knypek Flapjack. To w pełni zrozumie tylko dorosły, który chce się zresetować.
Nie no, sam oglądałem (chociaż wolałem Conan Adventurer i Batman Beyond od człowieka-żelazka), ale z tego co widzę, większość jarających się kreskówkami z końca XX wieku, jednocześnie plwa na anime (ale DBZ to już świętość)...
Nie no, sam oglądałem (chociaż wolałem Conan Adventurer i Batman Beyond od człowieka-żelazka), ale z tego co widzę, większość jarających się kreskówkami z końca XX wieku, jednocześnie plwa na anime (ale DBZ to już świętość)...
a to mój faworyt
no i najlepszy joker jakiego widziałem
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
no i najlepszy joker jakiego widziałem
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów