📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To prawda też to przeżywałem mając 13 lat... ale to nie od czołówki bajki to gimbazjanie (niektóży zwą to dorastaniem ale obecnie dorastają 18-20 latki - i to do tego by być genderami)
O kurwa aż poczułem te same ciary co kiedyś
siwens84 widać bez wyksztalcenia, kolejny katol tutaj :/ eh, to juz nudne...
Co do filmiku, zajbioza, pamietam baje na fokskic!
A Ludwiczek wymiatał już w 110%!
Co do filmiku, zajbioza, pamietam baje na fokskic!
A Ludwiczek wymiatał już w 110%!
@up Browar za Motomyszy z Marsa
Kiedyś było Fox Kids teraz jest jakieś DisGej XD na którym lecą bajki które na to miano nie zasługują :/
"Ludzie, którzy nami rządzą, są kimś gorszym od komunistów...Są głupcami"
Pierdole obie wasze Polski...
A tutaj fajna muzyka:
Uchy napisał/a:
A tutaj fajna muzyka:
dobra ale i tak nic nie przebije gesiej skórki, odrazu jak slyszalem ta muzyczke i to intro ogladalem to odrazu pilot i inny kanal;p
youtube.com/watch?v=--Js8pxt11A
nie moglem znalezc samego wejscia
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/--Js8pxt11A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
youtube.com/watch?v=--Js8pxt11A
nie moglem znalezc samego wejscia
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/--Js8pxt11A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Jeps... całe dzieciństwo właśnie uleciało mi przed oczami... Chyba w końcu dorosłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów