📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RuSsKi CzOoLg napisał/a:
Niestety to nie to , tam był motyw dwóch frakcji , jedna ściągała dinozaurom te przepaski ... Nie potrafię tego znaleźć :/
Pamiętam dokładnie o co Ci chodzi, może to było Dino Riders?
A kto pamięta Carmen Sandiego oraz absolutnie genialny serial Kapitan Simian i Kosmiczne Małpy?
Aż się dziwie ze nikt nie wspomniał epickiej bajki z FOX KIDS która leciała o 23:30 o tej godzinie pewnie już wszyscy spaliście. Ale nie martwcie się może w gazecie z programem chociaż widzieliście kreskówkę Shin Shan
Próbka:
shadpl.wrzuta.pl/film/1LpckEc0TPA/10_-_shin-chan_-_wieczor_z_pania_dori
Polecam obejrzeć resztę odcinków, dopóki są jeszcze dostępne ;/ z dnia na dzień jest takich bajek coraz mniej w necie...
Próbka:
shadpl.wrzuta.pl/film/1LpckEc0TPA/10_-_shin-chan_-_wieczor_z_pania_dori
Polecam obejrzeć resztę odcinków, dopóki są jeszcze dostępne ;/ z dnia na dzień jest takich bajek coraz mniej w necie...
Shin-Chan to mały skurwysynek, który jest zbyt niepoprawny politycznie jak na nasze warunki.
BTW - dziwię się, że jeszcze tego nikt nie wrzucił
Ostatnie w polskim wydaniu też raczej kojarzy głównie pokolenie pierwszej połowy lat 80
BTW - dziwię się, że jeszcze tego nikt nie wrzucił
Ostatnie w polskim wydaniu też raczej kojarzy głównie pokolenie pierwszej połowy lat 80
Nikt nie wspomniał jeszcze Silver Surfer'a...
Co ciekawe ten serial animowany dosyć poruszał różne "cięższe" kwestie egzystencjonalne czy też moralne.
Co prawda w kwestii intra niczym nie zachwyca... jednak tematyka z pewnością nie była do pełnego zrozumienia dla dzieciaków, które to oglądały.
Co ciekawe ten serial animowany dosyć poruszał różne "cięższe" kwestie egzystencjonalne czy też moralne.
Co prawda w kwestii intra niczym nie zachwyca... jednak tematyka z pewnością nie była do pełnego zrozumienia dla dzieciaków, które to oglądały.
nie dość, że bajki kozackie to jeszcze (w większości przypadków) konkretna rockowa muza w podkładzie. tak własnie powstawały ekipy które rządziły podwórkiem cheers panowie (panie?)!
Właśnie o to mi chodziło Dziękuje załatałeś mi dziurę w pamięci . Gdzie to nadawali w tv ?
Tak mi sie przypomniało, pamietam za gnoja na VHS z wypożyczalni oglądałem jakaś bajkę, w której zmniejszali robota w częsciach i wstrzykiwali go do organizmu czlowieka z pilotem by walczył tym robotem z czymś tam w środku. Nie nie chodzi mi o ten film, tylko o bajke animowana ^^ Coś ktoś ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów