Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poważnie ? Czemu do tej pory nikt nie zamieścił
Freakazoid
youtube.com/watch?v=ed-hUoeHcz0
Generał Daimos
youtube.com/watch?v=F_ZmW0TSVMw
Grand Prix
youtube.com/watch?v=TPOMyeUvOQE
Tygrysia Maska
youtube.com/watch?v=bmDEIggan1w
Teknoman
youtube.com/watch?v=RP5JjHQhslw
Atak zabójczych pomidorow
youtube.com/watch?v=qtURoWuzfpE
Pamieta ktoś może bajke w której głównymi bohaterami byla babka, t-rex i taki popierdolony gosciu w zółtym kombinezonie co miał jakies tam moce i mógł zmieniać swoją forme ? Akcja rozgrywała sie w przyszłości.
nie jestem pewien ale tytuł to chyba Giger, nie moge na yt znależć. ten w żółtym stroju miałbyć śmiercionośną bronią ze swoimi mocami ale wyszedł z niego taki down, który nie umiał ich wykorzystać kiedy trzeba było. o to Ci chodziło?
Chodzi ci o Kubo z anime "Piłka w grze" umiera on bodajże koło 20 odcinka na serce.RavenRR
Od siebie polecam całą serię
Proszę o tytuł bo oszaleję :/
nie jestem pewien ale tytuł to chyba Giger, nie moge na yt znależć. ten w żółtym stroju miałbyć śmiercionośną bronią ze swoimi mocami ale wyszedł z niego taki down, który nie umiał ich wykorzystać kiedy trzeba było. o to Ci chodziło?
MAM
Project GKR (Geeker)
youtube.com/watch?v=OrXF8-S1qIM
Dzieki za przypomnienie !
Mnie chodzi po głowie od lat bajka z motywem dinozaurów i ludzi ... Dawali im jakieś opaski na łeb i im służyły.
Proszę o tytuł bo oszaleję :/
To leciało w niedziele rano nie ? Grupka ludzi cofneła sie w czasie do ery dinozaurów i one im służyły nie ? Też bym o tytuł prosił !
To to ?
youtube.com/watch?v=gr2iQ96em2w
Bo nir jestem pewien
Chodzi ci o Kubo z anime "Piłka w grze" umiera on bodajże koło 20 odcinka na serce.
Podziękował!
Edit: Fuck yeah, znalazłem:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów