Heil Steve
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Masz Ty jakiekolwiek kurwa pojęcie co robisz? Ja wiem że to strona poświęcona treściom sadystycznym, brutalnym i ociekającym krwią, spermą i gównem, ale są kurwa jakieś granice człowieczeństwa, kurwa jego mać!
Przepraszam za kurwy, ale mnie tak to wkurwiło, że nie wytrzymałem. Koniec.
Przepraszam za kurwy, ale mnie tak to wkurwiło, że nie wytrzymałem. Koniec.
Aha.
"Jak można być tak przejebanym, żeby takie coś wstawić?!"- bo holokaust!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
zielak300 napisał/a:
Holokaust zawsze śmieszny
zawsze śmiesznie było by sprzedać ci buta w pysk.
W Ischwitz na początku ginęli Polacy później Niemce się zorientowali, że lepszą podpałką jest Żyd. Żydzi uważają Ischwitz za miejsce ważne (a wiemy jak Żydki z Izraela i Hameryki kochają Polskę), dlatego mnie cieszy taki pocisk ze strony autora. Panowie, którzy się bulwersują, wyluzujcie jestem pewny, że 100% tu zaglądających ludzi ma szacunek, jeśli chodzi o takie sprawy, ale nie boją się z tego żartować. Chcecie dowodu? Ilu z nas z powodu nieopanowania swego niepokornego mózgu miał jakieś chore wizje i jak mocno walił się w łeb, że takie coś mu przyszło na myśl?
ISchwitz - konsumpcja czyni wolnym.
chcesz być fajny? to se strzel w łeb
Czarny humor, sadyzm, gwałty, ruchanie dzieci albo rozczłonkowywanie ich malutkich ciałek <3 dowcipy o żydach, polakach, niemcach, cyganach czy czarnych mogą mnie śmieszyć, to mnie nie śmieszy. Nie dlatego że mam jakieś uczucia z tym związanie czy się zbulwersowałem.
Ot po prostu jest chujowe.
Ot po prostu jest chujowe.
Za nick nie ma piwa ^^
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów