18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ISIS i jego sprzęt.
S.W.A.T • 2015-12-10, 22:28
Z fanpege'a "Otwórz oczy 2.0"

Cytat:

Wielu pisało o "zielonych ludkach" na Ukrainie, więc jak do cholery nazwać to? Nowoczesny sprzęt amerykański warty miliony dolarów, ciężka artyleria. Proponuję przyłączyć Państwo Islamskie (ISIS) w struktury NATO, sprzęt już mają i nie są to kozy, osły czy inne środki pustynnego transportu, a może już są a my o tym nie wiemy.
Zapraszam na parade wojsk USraelskich w Syrii.

Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!
Zgłoś
N................y 2015-12-10, 22:34 21
Dużo amerykańskiego sprzętu zdobyli na armii irackiej która spierdalała przed nimi w popłochu
Zgłoś
botcislaw 2015-12-10, 22:37 1
Ja to już zauważyłem jak jeden taki kurwiszonek trzymał M16-symbol gównianej broni w wietnamie.
Zgłoś
donkapusta 2015-12-10, 22:39 40
Japończycy chyba już produkują te toyoty z karabinami w standardzie, tylu mają tam klientów.
Zgłoś
Kriski 2015-12-10, 22:40 6
Szrot Waffen
Zgłoś
R................o 2015-12-10, 22:41 10
kurwa ja tu widzę sam demobil, że niby gdzie ten sprzęt wart miliony... wszystko stare w chuj jak w naszej armii ))
Zgłoś
rai87 2015-12-10, 22:44 143
Po kolei:
T 55 - produkcja 1958 – 1981 (z muzeum ZSRR, albo z pomnika w całej europie)
HMMWV - w jakiejś udziwnionej wersji (ameryka dała)
R-11 - SCUD (wykopany z czeluści magazynów ZSRR, doleci 270 km)
BMP 1 - 1966-1982 (robi jako taxi, bo do niczego innego się nie nadaje)
2S1 Goździk - 1971–1994 (zajebane z muzeum ZSRR)
znów T 55
pickupy z ZU-23-2 (podstawowa wersja, można ostrzelać rosyjskiego spadochroniarza)

No jest się czym poszczycić.

Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.
Zgłoś
tranzystor 2015-12-10, 22:54 4
rai87 napisał/a:

BMP 1 - 1966-1982 (robi jako taxi, bo do niczego innego się nie nadaje)

BMP-1 to wciąż dobra broń, jeśli się ją umie obsługiwać i zna się taktykę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów