Pogłoski o tym, że zakażone igły (w tym wirus HIV) są używane do dźgania kobiet z odkrytymi głowami i noszących nieodpowiednie dla muzułmanek ubrania, krążą obecnie na czatach w Turcji, Albanii i Afryce Północnej. Wszystko zaczęło się od tego filmu, na którym kobieta w hidżabie wstrzyknęła coś dziewczynie, a po pewnym czasie dowiedziała się, że jest zakażona wirusem HIV.
Pogłoski o tym, że zakażone igły (w tym wirus HIV) są używane do dźgania kobiet z odkrytymi głowami i noszących nieodpowiednie dla muzułmanek ubrania, krążą obecnie na czatach w Turcji, Albanii i Afryce Północnej. Wszystko zaczęło się od tego filmu, na którym kobieta w hidżabie wstrzyknęła coś dziewczynie, a po pewnym czasie dowiedziała się, że jest zakażona wirusem HIV.
jeszcze troche i będziemy mieli to w europie jak ta polityka bedzie dalej tak wyglądała
Gorzej, nie potrzeba do tego przybyszów, wystarczy że dalej stacje takie jak ten kurewski TVN będą sączyły jad Polakom i dzieliły nas. W okresie "zamkniętych lasów" oszołomy potrafili pobić człowieka za brak jebanej maseczki.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.pojebały ci się literki, nie tvn a tvp, małpiszonie pisowskiGorzej, nie potrzeba do tego przybyszów, wystarczy że dalej stacje takie jak ten kurewski TVN będą sączyły jad Polakom i dzieliły nas. W okresie "zamkniętych lasów" oszołomy potrafili pobić człowieka za brak jebanej maseczki.
I tak to jest.Gorzej, nie potrzeba do tego przybyszów, wystarczy że dalej stacje takie jak ten kurewski TVN będą sączyły jad Polakom i dzieliły nas. W okresie "zamkniętych lasów" oszołomy potrafili pobić człowieka za brak jebanej maseczki.
A to ciekawe, że mnie nie pobili. Przez całą pandemię chodziłem bez. Nie po lasach, a w dużym mieście na ulicy i w pomieszczeniach też. Byłem gotów na mandat i użerać się w sądzie, dla zasady. I wiesz co się stało? Ano, gówno. Nic! Nawet patrole policji i straży miejskiej mnie ignorowały, tylko DWA razy zamamrotał coś jakiś ochroniarz.
Tak właśnie egzekwowano te durne przepisy. Ale ty o tym nie wiesz, bo albo posłusznie popierdalałeś w kagańcu, albo w ogóle nie wychodziłeś ze swojej pieczary. A teraz kurwa bohater klawiatury.
Po pierwsze hivem nie jest łatwo zarazić się. Takie drobne ukłucie oczywiscie może zarazić, ale równie dobrze nie musi
Po drugie hiva nie jest łatwo przechowywać w strzykawce, bo ten wirus poza organizmem w ciagu kilkudziesieciu minut zanika.
Po trzecie musiałaby zrobić badania, by dowiedzieć się w miarę szybko, że jest chora (a i to byłoby ileś tygodni czekania) a tu mamy nagranie. Nie sadze że np po pół roku zdobyła nagranie.
Prawdopodobnie dorobiona historyjka do już istniejącego filmiku
A to ciekawe, że mnie nie pobili. Przez całą pandemię chodziłem bez. Nie po lasach, a w dużym mieście na ulicy i w pomieszczeniach też. Byłem gotów na mandat i użerać się w sądzie, dla zasady. I wiesz co się stało? Ano, gówno. Nic! Nawet patrole policji i straży miejskiej mnie ignorowały, tylko DWA razy zamamrotał coś jakiś ochroniarz.
Tak właśnie egzekwowano te durne przepisy. Ale ty o tym nie wiesz, bo albo posłusznie popierdalałeś w kagańcu, albo w ogóle nie wychodziłeś ze swojej pieczary. A teraz kurwa bohater klawiatury.
Jak robiłem dostawy do biedronke to nie miałem nigdy maski, nikt sie nie przypierdalał. Jedynie raz psiarnia chciała się wykazać to do mojej żony się czepiali ze na świeżym powietrzu bez maski jest.
pojebały ci się literki, nie tvn a tvp, małpiszonie pisowski
Teraz TVPO, dodatkowo przejęli najlepsze wzorce manipulacji TVN