📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
teraz tam w Libii też potrzebne inżyniery maja duży rozpierdol do ogarnięcia
A w zamian "kto nie pracuje ten nie je".
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Należy z hymnu usunąć "z ziemi włoskiej do Polski". Bo ci co im się uda mogą się zasugerować.
A w zamian "kto nie pracuje ten nie je".
Akurat kto nie pracuje ten nie je to chuja warte powiedzenie w dzisiejszym swiecie
Zjebani czarni frajerzy.. Spierdalaja przed wojną zostawiając swoje rodziny.. Widać że same murzynskie pały na łodzi... Dziure robic w łódkach, statkach czy tam tratwach i po problemie...
Ale trzeba walczyć o ideały!
kudre mam nadzieje ze jej tam nie wyjebali nie śmierć, szkoda jej, ładna dziewczyna.
Do Włoch płynie ubogacenie kulturowe w najczystszej postaci!
Il barone rosso (From "La bellissima estate") proszę
Oldgun napisał/a:
kudre mam nadzieje ze jej tam nie wyjebali nie śmierć, szkoda jej, ładna dziewczyna.
za samą fryzurę powinni ją pierwszą wyjebać do morza
Edek, weź pierdollnij się w łeb....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów