📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kurwa złoto, dużo lepsze od lisiego gówna, które często ląduje na głównej
shnardle napisał/a:
ktos/cos link do oryginalu?
Oryginał masz tu, ale musisz sobie premium wykupić.
giantbomb.com/videos/unprofessional-fridays-01132017/2300-11821/
I'm raising a fence
- d fence
o co w tym chodzi? d to skrót od dupy dfence dupopłot ktory brzmi jak "obrona" ? serio nie czaje tego
- d fence
o co w tym chodzi? d to skrót od dupy dfence dupopłot ktory brzmi jak "obrona" ? serio nie czaje tego
@up & 2@up
macie wpisany wiek 101 i 102 lata, więc może lepiej zacznijcie się uczyć w tych gimnazjach (lub podstawówkach) angielskiego.
macie wpisany wiek 101 i 102 lata, więc może lepiej zacznijcie się uczyć w tych gimnazjach (lub podstawówkach) angielskiego.
Argeusz napisał/a:
@up & 2@up
nie mów mi jak mam żyć bo jestem starszy
Po 14 jak się skończą lekcje w gimnazjach i brać robotnicza wyjdzie ze wspaniałych polskich fabryk dziurek do pasków, zacznie się wysyp komentarzy "patriotów" domagających się polskich napisów bo oni nie bedo się uczyć obcego języka
Argeusz napisał/a:
@up & 2@up
Chłopie, jestem nauczycielem języka angielskiego.
Co nie zmienia faktu, że nie zczaiłem żartu.
gustav665 napisał/a:
Chłopie, jestem nauczycielem języka angielskiego.
Co nie zmienia faktu, że nie zczaiłem żartu.
Lewactwa nie słuchaj bo ich jedynym celem jest plucie na Polskę i promowanie wszystkiego co jest zagraniczne.
Nie rozumiem. Dziewczyna dobrze powiedziała "using fence as your shield" bo postać używa płotu jako tarczy więc o chuj mu chodzi...
Piotru70 napisał/a:
Lewactwa nie słuchaj bo ich jedynym celem jest plucie na Polskę i promowanie wszystkiego co jest zagraniczne.
Po pierwsze żart sam w sobie byłby chujowy. Po drugie film jest tak zmontowany, że nie wiadomo, czy faktycznie tak to wyglądało jak jest przedstawione.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów