📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dodajmy że to był ciapacki prank, więc i tak wyszło na jedno.
1 prank który obejrzałem do końca choć rzeczywiście to był ,,prank"" który spowodował wiele ofiar i wiele zysków dla niektórych
może jestem już stary ale pamiętam kiedy zamach na WTC wywołał ogólno światowy szok, żałobę i przygnębienie. To był pierwszy zamach, który zachodniemu światu pokazał, że nie ma na świecie bezpiecznego miejsca i wszędzie grozi zamach popierdoleńców z koranem zamiast mózgu. Parę tysięcy ofiar, które miały rodziny i znajomych. Pamiętam autentyczny strach kiedy znajoma dzwoniła do NY dowiedzieć się czy jej siostra w ogóle żyje.
A teraz "it`s a prank"... no serio kurwa? Poziom zjebalności pokolenia 2000 osiąga właśnie nieznane granice absurdu... To chyba od tych spodni co wam ściskają jajca takie pomysły przychodzą do głowy...
A teraz "it`s a prank"... no serio kurwa? Poziom zjebalności pokolenia 2000 osiąga właśnie nieznane granice absurdu... To chyba od tych spodni co wam ściskają jajca takie pomysły przychodzą do głowy...
bo przekaz jest niejasny, powinno byc oficjalne oswiatczenie rzadu...
it's a prank - us gov makes it official
it's a prank - us gov makes it official
Ciekawa sytuacja była, jak żona gościa, który tam pracował, zobaczyła w telewizji co się stało. Przez cały dzień odchodziła od zmysłów próbując się do niego dodzwonić, a ten w tym czasie dymał kochankę w hotelu. Jak w końcu pod wieczór oddzwonił, a nie wiedział nic o zamachu, to wydało się, że nie był w pracy. Romans wyszedł na jaw- skończyło się rozwodem...
@up aha to fajna ciekawostka. Ale troche zmarnowałaś mi życie.
@nowynick co Ty pierdolisz? Naprawdę myślisz, że taki "debil co zamiast mózgu ma koran" potrafi wsiąść za stery boeinga 767 i pierdolnąć nim precyzyjnie w budynek tak aby ten zawalił się idealnie i równo? Naprawdę?
@nowynick co Ty pierdolisz? Naprawdę myślisz, że taki "debil co zamiast mózgu ma koran" potrafi wsiąść za stery boeinga 767 i pierdolnąć nim precyzyjnie w budynek tak aby ten zawalił się idealnie i równo? Naprawdę?
Up
uwielbiam tą teorię o równym zwalaniu się budynku, bo przecież "wieża z klocków na bok jebne a nie pionowo się złoży"... Ile mogło ważyć 50 pięter (nad miejscem gdzie samolot się wjebał), 100 tys. ton? Więcej?. To jakby nie było masa, która spadając jest w stanie wbić budynek w glebę...
Ale mamy opinię amerykańskich "naukowców" i "ekspertów" o:
-planowanym wyburzaniu (bez słyszalnego wybuchu, bo niby po co?),
-Żydach (ci to wiadomo wszystkiemu winni, akurat tego dnia postanowili dla odmiany nie upuszczać krwi chrześcijańskich dzieci, tylko się wzieli za usuwanie wieżowców z mapy Nowego Jorku)
-kosmitach (a jasne, że jest i taka teoria! )
Zdecydowanie to logiczniejsze i łatwiejsze w organizacji niż zakup 2-3 biletów lotniczych, przejęcie siłą sterów i wlecenie samolotem w budynek szerokości boiska przy śpiewach Allah Akbar...
uwielbiam tą teorię o równym zwalaniu się budynku, bo przecież "wieża z klocków na bok jebne a nie pionowo się złoży"... Ile mogło ważyć 50 pięter (nad miejscem gdzie samolot się wjebał), 100 tys. ton? Więcej?. To jakby nie było masa, która spadając jest w stanie wbić budynek w glebę...
Ale mamy opinię amerykańskich "naukowców" i "ekspertów" o:
-planowanym wyburzaniu (bez słyszalnego wybuchu, bo niby po co?),
-Żydach (ci to wiadomo wszystkiemu winni, akurat tego dnia postanowili dla odmiany nie upuszczać krwi chrześcijańskich dzieci, tylko się wzieli za usuwanie wieżowców z mapy Nowego Jorku)
-kosmitach (a jasne, że jest i taka teoria! )
Zdecydowanie to logiczniejsze i łatwiejsze w organizacji niż zakup 2-3 biletów lotniczych, przejęcie siłą sterów i wlecenie samolotem w budynek szerokości boiska przy śpiewach Allah Akbar...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów