📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up no dobra, może niektórym mogło to napędzić złego smaku ale to jest kurwa mać sadistic, ze 2 lata temu każdy by się z tego kurewsko śmiał, ale nie, teraz był smoleńsk i opanowały portal gimbusy i nagle połowa rzeczy jest be. Serio idźcie na kwejka albo inne takie portale się żalić, ten zostawcie w spokoju, bo jest on właśnie od rzeczy niepoprawnych i 'sadystycznych'. Dziękuję dobranoc..
Matuch90, gdyby babcia miała wąsy...
Zly_wrecz_okropny, jestem true sadol, patatajam na jednorożcach i sram tęczą iksDE
Zly_wrecz_okropny, jestem true sadol, patatajam na jednorożcach i sram tęczą iksDE
miałem dzisiaj zły dzień, wkurwiło mnie pare osób, których wkurwiło parę innych osób, dlatego ten filmik to arcydzieło, żart z Nowacką? bomba!....
dziękuję, walcie sie na ryje.
dobranoc
dziękuję, walcie sie na ryje.
dobranoc
Pięknie pięknie tak prowokować te feministyczne próchna + udana prowokacja czerwonej hołoty na forum, normalnie majstersztyk
Zawiodłem się; ssała pałkę.
jadę zaraz pół miasta opierdolić kebaba
Penerę napisał/a:
Matuch90, gdyby babcia miała wąsy...
a gdyby sarenka miała rogi?
i srała tęczą?
da się zrobić...
pzdr
lecę po piwo do nocnego...
sam sobie kupię
1:11 napis-lubie czytać, a ja oczywiście i tak przeczytałem lubie cycki
Nigdy nie lubiłam feministek.
Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów