📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
straatveger napisał/a:
"Czy uważa pani, że dzięki takim kongresom uda się wywalczyć to że KOBIETY będa miały takie same prawa jak LUDZIE?" ... a bo zginęła w smoleńsku hahah kurwa PYTA.pl ROZPIERDALA SYSTEM, kocham wszystkie ich odcinki, nikt nie ma lepszego poczucia humoru niż oni !!!
Zdajesz sobie sprawę, że jest to humor skierowany w najniższe klasy społeczne, mniej więcej na poziomie osiedlowych dresów, drobnych pijaczków i umysłowo ociężałych? Jak ze Smoleńska darł łacha to pewnie aż ci ze śmiechu kalesony się zrolowały nie? BRAWO
Udalo sie im na prawde
p.s. fajna pani z banku citi )
p.s. fajna pani z banku citi )
"Po tym, co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z tobą ubić muchę w kiblu."
przepraszam najmocniej gdzie tu się wysyła CV do ekipy pyta.pl ?;D
tomjun napisał/a:
przepraszam najmocniej gdzie tu się wysyła CV do ekipy pyta.pl ?;D
właśnie zaaplikowałeś na:
trzymam.kozę.w.piwnicy.bo.tylko.ona.daje.mi.dupy@idź.pan.w.chuj.pl
ta wiadomość została wygenerowana automatycznie.
prosimy wszystkich kozojebców o nieodpowiadanie na niniejszą wiadomość.
zespół sfrustrowanych fapsterów dziękuje za Twoją aplikację.
Człowiek skurwiel
2:56 CO TO KURWA JEST... a miałem iść spać jak ja kurwa teraz zasnę... ni to chłop ni to baba ni wyruchać ni u stół pierdolnąć. dajcie spokój i to nie jest na hardzie? xD
yy spierdalaj ;p z jakim akcentem hahah, nie żałuje piwa przed obejrzeniem, zajebisty odcinek
Grodzki już chciał obciągać
Wszystko było super. Cisnęli maksymalnie. Ale z tą I. J. Nowacką to już było po za granicami dobrego smaku. No kurwa są pewne granice. To było smutne.
Wszystko było super. Cisnęli maksymalnie. Ale z tą I. J. Nowacką to już było po za granicami dobrego smaku. No kurwa są pewne granice. To było smutne.
Matuch90 napisał/a:
Ale z tą I. J. Nowacką to już było po za granicami dobrego smaku.
to było najlepsze
up
Sadyzm sadyzmem, ale trzeba być człowiekiem. Gdyby to chodziło o twoją matkę, albo przyjaciółkę, pierwsze co - to wyjebałbyś typowi na cymbał.
Sadyzm sadyzmem, ale trzeba być człowiekiem. Gdyby to chodziło o twoją matkę, albo przyjaciółkę, pierwsze co - to wyjebałbyś typowi na cymbał.
Matuch90 napisał/a:
up
Kogo ty chcesz uświadamiać, kolesia który sam siebie ma za penere i na każdym kroku próbuje usilnie wmówić nam jaki to on jest true sadol? Daj spokój...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów