📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
1:30 dobra w chu..
"Czy uważa pani, że dzięki takim kongresom uda się wywalczyć to że KOBIETY będa miały takie same prawa jak LUDZIE?" ... a bo zginęła w smoleńsku hahah kurwa PYTA.pl ROZPIERDALA SYSTEM, kocham wszystkie ich odcinki, nikt nie ma lepszego poczucia humoru niż oni !!!
A Grodzkie co tam robi? To zjazd kur... znaczy się feministek nie dziwolągów.
Haha zajebiste
Swoją drogą...
Dobrze, że te pasztety nie walczą o swoje prawa w stylu FEMEN
Swoją drogą...
Dobrze, że te pasztety nie walczą o swoje prawa w stylu FEMEN
Jestem kobietą, feministką nigdy nie byłam i nie będę, i o ile cały filmik był zabawny to jednak moment, kiedy była mowa o Izabeli Jarudze Nowackiej był dla mnie przegięciem.
Przesunąłem do 2:58. Ja pierdole kurwa mać idź pan w chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów