📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem fenomenu tego filmiku. Ot goscie zamawiaja pizze przy uzyciu syntezatora mowy.
No i ? Nie widze w tym niczego smiesznego, ciekawego, praktycznego czy pomyslowego.
A wrecz filmik jest irytujacy jak goscie sie smieja jak glupi do sera.
No i ? Nie widze w tym niczego smiesznego, ciekawego, praktycznego czy pomyslowego.
A wrecz filmik jest irytujacy jak goscie sie smieja jak glupi do sera.
Hmm ile mogą mieć iq ludzie pokroju , zrobię sobie jaja zamawiając pizze.
trzeba być uber deklem zamawiając jedzenie robić sobie z człowieka który ci to zrobi i dowiezie żartów bo ja bym się bał i miał po takim filmie uczucie że to jednak on będzie miał lepszą satysfakcję i zabawę nić ja :p
trzeba być uber deklem zamawiając jedzenie robić sobie z człowieka który ci to zrobi i dowiezie żartów bo ja bym się bał i miał po takim filmie uczucie że to jednak on będzie miał lepszą satysfakcję i zabawę nić ja :p
duxaj napisał/a:
Hmm ile mogą mieć iq ludzie pokroju , zrobię sobie jaja zamawiając pizze.
Pierdolisz! Wy polaczki potraficie tylko obrazac i wyskakiwac w 10 na imprezie ;] to jest dla was smieszne... Najlepsza koncowka "...to ile trzeba czekac?" "Juz sie nie moge doczekac..." hahaha I like IT
Kwiczy jak by go w dupsko rżneli ;/
pomysł niezły ale wykonanie chujowe- "kamerzysta z parkinsonem" idioci leżą i się śmieją, jak widać pani była sympatyczna wszystko by było super gdyby nie te durne śmichy chichy:<
winthek napisał/a:
tak gościu. wiec wg ciebie ten kto co sobote jezdzi zachlac pizde albo sie najarac, jest wartosciowym czlowiekem a ten kto siedzi w weekeend w domu jest ciota.
idz za mnie jutro na wyklady od rana, a w poniedzialek do roboty zeby zarobic na kurewsko drogie paliwo to chetnie pojde sie najebac, i to jeszcze zaraz
Napisałem, że wiekszość bo ja tez rano wykłady a na 7 w poniedziałek.
Ale nie potrafie zrozumieć waszej radości z tego filmu
pawu95 napisał/a:
Podziwiam kobietę przyjmującą zamówienie. Ja bym tam pierdolnął ze śmiechu.
Jej IQ jej na to nie pozwala.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów