📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale Wy kurwa jesteście!!! 6zl/h dziewczyna dostaje i jeszcze se podśmiechujki robią ... zadzwoń do jakiejś partii politycznej i wrzucaj filmik wtedy będzie śmiesznie .
Bo mi tej dziewczyny szkoda bo na bank ma internet i słyszała ivone a i tak musiała mówić firmowe kruczki bo ją kurwa zwolnią
Bo mi tej dziewczyny szkoda bo na bank ma internet i słyszała ivone a i tak musiała mówić firmowe kruczki bo ją kurwa zwolnią
To jest tak prawdziwe jak obietnice polityków!
Pewnie t laska siedziała w pokoju obok.
Pewnie t laska siedziała w pokoju obok.
Prześmieszne kurwa....
kurwa zapowietrzylem sie ze smiechu...
przez te wszystkie chujowe przerobki na yt ivona mi zbrzydla ale to mnie rozjebalo na łopaty
przez te wszystkie chujowe przerobki na yt ivona mi zbrzydla ale to mnie rozjebalo na łopaty
xgregor napisał/a:
Ale Wy kurwa jesteście!!! 6zl/h dziewczyna dostaje i jeszcze se podśmiechujki robią ... zadzwoń do jakiejś partii politycznej i wrzucaj filmik wtedy będzie śmiesznie .
Zachowała zimną krew
Właściwie to jest sobota wieczór wiec większość tutaj to nerdowskie cioty więc zapewne temu taka podnieta tą ivoną. (wiem sam na siebie bat kręce)
Jak sie da to skasujcie ten filmik bo tak zajechało pedalstwem ze boje sie tyłem odwrócić od komputera
tihomax napisał/a:
Zachowała zimną krew
Właściwie to jest sobota wieczór wiec większość tutaj to nerdowskie cioty więc zapewne temu taka podnieta tą ivoną. (wiem sam na siebie bat kręce)
Jak sie da to skasujcie ten filmik bo tak zajechało pedalstwem ze boje sie tyłem odwrócić od komputera
tak gościu. wiec wg ciebie ten kto co sobote jezdzi zachlac pizde albo sie najarac, jest wartosciowym czlowiekem a ten kto siedzi w weekeend w domu jest ciota.
idz za mnie jutro na wyklady od rana, a w poniedzialek do roboty zeby zarobic na kurewsko drogie paliwo to chetnie pojde sie najebac, i to jeszcze zaraz
co w tym smiesznego? nie wiem
zastanawia mnie ilosc komentarzy jakie to super (wtf)
chyba ferie sie zaczely.....
zastanawia mnie ilosc komentarzy jakie to super (wtf)
chyba ferie sie zaczely.....
akademicka 2 dom studeta Radom pozdrawia warcholy pierdolone mutatnty a dokladny adres to chrobrego baranie jeaby nawet niewiesz gdzie mieszkasz
tylko czemu ta dziewica tak chichrocze że czasami nic nie słychać tylko jak rży debil
mam nadzieje, ze napluli jebanym studenciakom z poczuciem humoru prosto z politechniki
Iwonka się popisała jest browar ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów