📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hehehehe, ach ci szaleni studenci informatyki, he he he, niezly hardkor
Poziom humoru jak na pudelku. Co w tym filmiku jest śmiesznego? Puścili z Ivony tekst normalnego zamawiania pizzy, a tu wszyscy rechoczą. Nie ogarniam kurwa, chyba że czegoś nie zrozumiałem.
Tylko jakby sie jeszcze tak nie smiali to by sie dało oglądać, takie ku..wa wielce smieszne, że niedouczoną babe załadowali w bambuko
hehehe xD.
Śmiechłem. +1
Śmiechłem. +1
Dobry wkręt, ale fajniej by zrobili jakby dali kamerę osobie bez parkinsona
super zajebista sprawa, w końcu niemowa może sobie zamówić pizze na telefon! Brawo chłopaki!
Na razie wygląda to że nerdy, które boją się ludzi i świata zewnętrznego, używają ivony do kontaktów między ludzkich.
Widać że studenci
ludzie co z wami? przeciez to wielka chujnia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów