📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
fajne kurwa, fajne tylko ten kamerzysta piszczy i wszystko psuje! Jakby mu kurwa coś robili.
Popłakałem się ze śmiechu.
Skojarzyły mi się te wszystkie tanie filmiki z Ivoną na youtube. Parodie Gothica 2 czy podkładanie przekleństw pod jakieś fragmenty filmów,wywiadów.
Skojarzyły mi się te wszystkie tanie filmiki z Ivoną na youtube. Parodie Gothica 2 czy podkładanie przekleństw pod jakieś fragmenty filmów,wywiadów.
fajnie ivona zamawia a laske ciągnie
zicerek napisał/a:
Hehe, nie moge przestac sie smiac ;d hahaha
Taki tępy ze z kartki czytać musi?
kurwa ci ludzie odbierający tam telefony napewno napierdalają na prozaku albo valium
Dobre!!!, wielkie piwo. Tylko faktycznie ten filmowiec powinien trzymać ryj, bo momentami wszystko zagłuszał.
no w koncu cos smiesznego zrobionego na ivonie
Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...
ahaha zwieracz mi puścił w pizdu i się posrałem te chujowe filmy z ivoną na YT znowu nabrały dla mnie sensu
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
To się nazywa kulturalny żart. Kobieta przyjmująca zamówienie na pewno się uśmiechnie, jeśli się o tym dowie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów