📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajne kurwa, fajne tylko ten kamerzysta piszczy i wszystko psuje! Jakby mu kurwa coś robili.
Popłakałem się ze śmiechu.
Skojarzyły mi się te wszystkie tanie filmiki z Ivoną na youtube. Parodie Gothica 2 czy podkładanie przekleństw pod jakieś fragmenty filmów,wywiadów.
Skojarzyły mi się te wszystkie tanie filmiki z Ivoną na youtube. Parodie Gothica 2 czy podkładanie przekleństw pod jakieś fragmenty filmów,wywiadów.
fajnie ivona zamawia a laske ciągnie
zicerek napisał/a:
Hehe, nie moge przestac sie smiac ;d hahaha
Taki tępy ze z kartki czytać musi?
kurwa ci ludzie odbierający tam telefony napewno napierdalają na prozaku albo valium
Dobre!!!, wielkie piwo. Tylko faktycznie ten filmowiec powinien trzymać ryj, bo momentami wszystko zagłuszał.
Podziwiam kobietę przyjmującą zamówienie. Ja bym tam pierdolnął ze śmiechu.
ahaha zwieracz mi puścił w pizdu i się posrałem te chujowe filmy z ivoną na YT znowu nabrały dla mnie sensu
No i co w tym śmiesznego ??
To się nazywa kulturalny żart. Kobieta przyjmująca zamówienie na pewno się uśmiechnie, jeśli się o tym dowie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów