Wspaniali kandydaci na męża i zawodowego kierowcę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ktoś chciał ze mną rozmawiać ?
Pan Zbyszek ładny śpioch.
Nienawidzę takich debili, jak chce pić to niech pije spokojnie i spierdala do domu, a nie awanturuje się i chuj wie co jeszcze.
Ale za materiał piwo leci.
Ale za materiał piwo leci.
Powinno się takim ludziom dawać na izbach kufel octu. W ciągu kilku tygodni problem pijaństwa na ulicach będzie rozwiązany, bo nikt nie będzie chciał trafić na izbę.
Trzeba skurwysyństwo tępić lub tresować.
Trzeba skurwysyństwo tępić lub tresować.
Nie wyobrazam sobie ani jednej godziny tam.... ! To jest najgorsze miejsce gdzie mozna trafic.Gorsze chyba nawet od dolka policyjnego.... brrrrr na sama mysl jest mi niedobrze.
Weź daj mi spokój.
Przypięcie klamerkami do wygodnego łóżeczka najbardziej drastyczną metodą? Ja was kurwa proszę. W jakim ja kraju żyję, że niewinnych ludzi policja przez pomyłkę leje w ich własnych mieszkaniach, a taką patologię traktuje się jakby byli z porcelany. Awanturuje się? Pałą przez nery dziada i zaraz się uspokoi, a pewnie i na przyszłość też mu się odechce takie akcje odstawiać jak wie, co go czeka. No ale pewnie, dalej, głaszczcie ich po główkach, dajcie im wyrko, wyśpią się, wytrzeźwieją i spadają robić swoje. Że niby opłaty za izbę są? Ciekawe tylko ile procent płaci...
Winterstorm napisał/a:
Przypięcie klamerkami do wygodnego łóżeczka najbardziej drastyczną metodą? Ja was kurwa proszę. W jakim ja kraju żyję, że niewinnych ludzi policja przez pomyłkę leje w ich własnych mieszkaniach, a taką patologię traktuje się jakby byli z porcelany. Awanturuje się? Pałą przez nery dziada i zaraz się uspokoi, a pewnie i na przyszłość też mu się odechce takie akcje odstawiać jak wie, co go czeka. No ale pewnie, dalej, głaszczcie ich po główkach, dajcie im wyrko, wyśpią się, wytrzeźwieją i spadają robić swoje. Że niby opłaty za izbę są? Ciekawe tylko ile procent płaci...
Wpierdol jest zawsze chyba że ci się poszczęści. Przed kamerami to oczywiście wszystko zgodnie z regulaminem, ale normalnie to nie ma zachowanych żadnych zasad. Owszem większości i może się należy ale na izbę możesz trafić za darmo tak jak za darmo policja wpadła do mieszkania tych ludzi o których wspomniałeś. A tam czeka na ciebie zimny prysznic, wpierdol i sen na pryczy za 250 zł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów