ivrozbiorpolski.pl/index.php?page=czerwona-milicja
Wszystko się zgadza. Z tym że ci pierwsi służący nazistom są teraz w NY, Hollywood i Białym Domu. Ci od Stalina, później okupujący Polskę po '45 i inne kraje za kurtyną, są teraz w Izraelu. Wszystko w ramach różnych działań w tym operacji "Most".Skurwysyny mają doświadczenie. Przypominam, że w czasie II woj.św. w gettach to sami żydzi tworzyli milicję i pilnowali porządku, lejąc i wysyłając do obozów swoich rodaków. We wrześniu w 1939 r. na ziemiah zajętych przez Stalina to miejscowi żydzi stworzyli czerwoną milicję i czerwoną gwardię i mordowali oraz wyłapywali polską inteligencję (często swoich sąsiadów) oddając ich na syberyjską zsyłkę lub do katyńskich lasów
Wszystko się zgadza. Z tym że ci pierwsi służący nazistom są teraz w NY, Hollywood i Białym Domu. Ci od Stalina, później okupujący Polskę po '45 są teraz w Izraelu.
marzec 68' - wielkie otwarcie drzwi dla wyjeżdżających do izraela żydów. zabawne, ze kiedy żydzi skądś dobrowolnie odchodzą, to zawsze musza stworzyć pozory wygnania.
jak będę teraz na jakiejś imprezie, to wyjdę sobie w jej trakcie, a potem będę wpierał wszystkim, że to biesiadnicy mnie, biednego wyjebali. na następnej imprezię będę o tym ciągle przypominał, domagając się rekompensaty za to straszne poniżenie, którego doznałem. "no polej mi tu jeszcze za to, że mnie tak ostatnio skrzywdziliście"
mam duży nos, więc powinno się udać.
Wszystko się zgadza. Z tym że ci pierwsi służący nazistom są teraz w NY, Hollywood i Białym Domu. Ci od Stalina, później okupujący Polskę po '45 i inne kraje za kurtyną, są teraz w Izraelu. Wszystko w ramach różnych działań w tym operacji "Most".
Z dużą dozą prawdopodobienstwa można stwierdzić, że obie te "grupy" były bardziej lub mniej koordynowane przez służby tych najważniejszych... Rothschild
jak będę teraz na jakiejś imprezie, to wyjdę sobie w jej trakcie, a potem będę wpierał wszystkim, że to biesiadnicy mnie, biednego wyjebali. na następnej imprezię będę o tym ciągle przypominał, domagając się rekompensaty za to straszne poniżenie, którego doznałem. "no polej mi tu jeszcze za to, że mnie tak ostatnio skrzywdziliście"
W 1949 chyba pozmieniali sobie nazwiska na swojsko brzmiące.
marzec 68' - wielkie otwarcie drzwi dla wyjeżdżających do izraela żydów. zabawne, ze kiedy żydzi skądś dobrowolnie odchodzą, to zawsze musza stworzyć pozory wygnania.
A pewnie. Jakby to że się wyjedzie w '68 z okupowanej przez sowietów Polski, było dla nich wielką karą. Jakoś inni o takiej "karze", nawet pomarzyć sobie nie mogli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów