Izu Ugonoh wraz z Oskarem Piechotą prezentują element boksu, który można określić mianem "martwego punktu" , ma on za zadanie doprowadzić do znokautowania przeciwnika.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Izu Ugonoh pomimo czarnego koloru skóry i swojego pochodzenia czuję się bardziej Polakiem niż wielu naszych rodaków, którzy dla unii jeuropejskiej sprzedaliby własną matkę. Nie mówiąc o jego mowie, bo po polsku mówi lepiej niż 90% naszego zgniłego społeczeństwa. Szacunek do gościa, który ma do siebie dystans, umie pożartować ze swojego wyglądu i wie kim jest. Nie allahuje, nie narzuca swoich przekonań, nie pierdoli farmazonów jak to źle, że cebula, chuj, dupa i kamieni kupa.
Szkoda, że kariera nie wyszła mu tak, jak się zapowiadała.
Szkoda, że kariera nie wyszła mu tak, jak się zapowiadała.
Ja jebie co się stało z tymi prywatkami.
Może mu jeszcze laskę obciągniesz skoro jest taki zajebisty?
greene napisał/a:
Zanim zaczniecie hejcić po tym bokserze, doceńcie, że lepiej posługuje się polszczyzną niż nie jeden rdzenny Polak.
greene napisał/a:
nie jeden
greene napisał/a:
nie jeden
Daleko szukać nie trzeba.
HiSpect napisał/a:
kompleksy czy trudne dzieciństwo ?!@Kenny_Miller
Może mu jeszcze laskę obciągniesz skoro jest taki zajebisty?
Podniecajcie się, że murzyn, zasypujcie się ciętymi ripostami a typ tu pokazuje bardzo ważną rzecz
jaguar714 napisał/a:
zamiast zainteresować się tym co ten gość ma do przekazania ,będą się jarać tym że jest czarny i mówi po polskudaje piwo tylko po to żeby janusze komentowały Polskość murzyna
B.T.W. jak chcecie spotkać czarnego który mówi po naszemu to polecam w końcu wyjechać z swojej wsi czy innego sosnowca i przekonać się ,że Polscy murzyni są cywilizowani i nie mają nic wspólnego z nygusami z UK i USA które w większości to patologia
Taką wiedzą się nie dzieli. Ale teraz przynajmniej jestem kozak i mogę wyjść na ulicę się napierdalać
Na pewno ta jedna lekcja i to tym bardziej bez nadzoru trenera ci w zupełności wystarczy by rozpierdolić wszystkich dresów spod TescoTaką wiedzą się nie dzieli. Ale teraz przynajmniej jestem kozak i mogę wyjść na ulicę się napierdalać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów