18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
KJP678 2017-03-17, 17:47 4
Widzicie to? Nie szkodliwe dla środowiska i ludzi metody szczelinowania hydraulicznego, tylko kawałek kija. I ile taniej. Postęp panie

Z nocy, co wokół mnie zapada,
Czarnej jak samo piekła łono,
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną
Zgłoś
P................� 2017-03-17, 18:25 10
Ja tam myślałem że to metan od zmarłych organizmów wyjebał z dziury w lodzie ale się nie znam, niech się jakiś ekspert wypowie
Zgłoś
luki211 2017-03-17, 21:29 3
Tak się kończy nielegalne wydobycie gazu.
Zgłoś
patoo 2017-03-17, 22:17 4
Ukryli pierda pod lodem
Zgłoś
botspam 2017-03-17, 23:38 8
Już wyjaśniam: pod lodem spał smok!

ukryta treść
szukasz czegoś?
Zgłoś
Belweder 2017-03-18, 0:30
o kurwa ! za rok w zimę też tak próbuje

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
koral666 2017-03-18, 13:03
Metan dziwko !

Buuurn motherfucker buurnn...!!!
Zgłoś
generał 2017-03-18, 20:11
pierdy ryb podpalili
Zgłoś
piotrek22g 2017-03-18, 21:41
W lodzie w formie bąbli gromadzi się metan.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów