📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hahahah.. ale jej wytłumaczył jej miejsce i jej pozycję społeczną
Aż strach pomyśleć, ile było takich akcji(łapania wszelkiej maści ścierwa) na całym marszu... O zgrozo
TB303 napisał/a:
Aż strach pomyśleć, ile było takich akcji(łapania wszelkiej maści ścierwa) na całym marszu... O zgrozo
Wyłapali największe ścierwo, żeby mniejsze ścierwo mogło mówić, że za PO na marszu podłości były prowokacje.
Jebane lewactwo, jak bys kurwo siedziala ze starym w chacie to nic by sie nie stalo a teraz siadaj kurwo
przeglądałem tv informacyjne - dzien 11 listopad 2017... godzina kolo 16:00... marsz narodowców (jak co roku), norma- popierdalają z POLSKIMI flagami, świętują... ogólnie spoko... ale w międzyczasie media pokazywały Marsz Antify.. często na podzielonym ekranie (polowa narodosciowcy, polowa lewaki) . patrze na tych lewackich - ludzi (tak uważałem na pierwszy rzut oka- że to ludzie)... myślę sobie: 11 listopada, Święto Narodowe... a te skurwysynki flagi o kolorach: czerwony, czarny oraz pedo-gejo-kolorowe... myślałem że to żart... ale uznałem że jest to materiał edukacyjny by pokazać potomkom czym się różnią ludzie patrioci od zwierząt....
Przecież gdyby pan policjant powiedział wsiadaj lewaczko to by ją obraził, a tak zachował się jak należy może nie z pełną kulturą (zabrakło słowa proszę) ale profesjonalnie.
Się nie cieszcie, kiedyś zmieni się władza i w drugą stronę będą poniżać. Bo taki będzie rozkaz komendanta na wniosek ministra. Policja powinna być apolityczna, dbać o porządek i najważniejsze sama przestrzegać prawa.
Coś pięknego
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
uwielbiam jak w warszawie się napierdalają polaki z polakami a ta wasza hanka gronkowiec waltz popija winko żre gęsinę i zapierdala kolejne kamienice..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów