Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat przypisywany Mahatmie Gandhiemu: "Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Jeśli podejść do tego od drugiej strony, to...
Aby zradykalizować i rozwinąć jakiegoś raka (nie tylko społecznego), należy najpierw go ignorować, potem się z niego śmiać, potem z nim walczyć, a potem rak wygra.
Jedyny sposób na deradykalizację dowolnego środowiska to jego integracja i edukowanie. Wszyscy ludzie z obu stron barykady mają jakieś zalety, wyznają jakieś wartości, które warto podkreślać i budować na ich podstawie dialog.
Na przykład (pomijając rzewną muzyczkę i bezsensowny, radykalizujący tytuł na YouTube):
Nienawiść jest jak zardzewiała brzytwa. Im bardziej ostrzysz, tym bardziej prawdopodobne, że sam się pochlastasz. Niestety największymi radykałami są dziś w Polsce środowiska, które występują pod szyldem walki z radykalizmem -- właśnie.
up Wszędzie cię pełno i mniej więcej to samo. Czyżby czas na kolejny ban ?
Nie można się już pośmiać z lewaków, socjalistycznych narodowców kryptogejów udających prawicę?
Myślałem, że masakrowanie lewaków jest tutaj bardzo popularne a wręcz pożądane
Poziom zdebilnienia Polaków po prostu galopuje. Polaczki już nie pamiętają jak ich faszyści przez komin przypuszczali i chcą faszyzmu u siebie.
No ale przecież nie możemy wymagać od idiotów głosujących na lewaków pisowskich i krzyczących precz z komuną myślenia...
Niestety się wszystko w Polsce popierdoliło dawniej prawidłowo policja pałowaała narodowców i onr a teraz się napierdala ludzi którzy protestują przeciwko faszyzmowi.
Poziom zdebilnienia Polaków po prostu galopuje. Polaczki już nie pamiętają jak ich faszyści przez komin przypuszczali i chcą faszyzmu u siebie.
No ale przecież nie możemy wymagać od idiotów głosujących na lewaków pisowskich i krzyczących precz z komuną myślenia...
Ci co protestują przeciw faszyzmowi mają sami na sumieniu propagowanie komunizmu. Jak zestawisz nazizm i komunizm w tabeli, to okazuje się że w mordowaniu ludzi faszyści byli tylko uczniakami. Stalin samych tylko zagłodzonych ukraińców ma coś dwadzieścia milionów na sumieniu, a reszta zamordowanych przez komunistów?
a więc parafrazując - psy niech szczekają, a karawana będzie jechała dalej.
Tylko niech się za bardzo nie rozpędzi bo się wypierdoli
Ci co protestują przeciw faszyzmowi mają sami na sumieniu propagowanie komunizmu. Jak zestawisz nazizm i komunizm w tabeli, to okazuje się że w mordowaniu ludzi faszyści byli tylko uczniakami. Stalin samych tylko zagłodzonych ukraińców ma coś dwadzieścia milionów na sumieniu, a reszta zamordowanych przez komunistów?
Ja też nienawidzę faszystow a bolszewików nienawidzę tak samo więc to że Ktoś nienawidzi faszystów nie oznacza że propaguje komunizm.
Więc twoim zdaniem faszyści są ok bo zabili mniej ludzi niż bolszewicy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów