📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Obawiam się że ze względu na "miłość" do swojego autka po pierwszym skoku na maskę po prostu bym go przejechał...
Śmiem twierdzić, że jednak kierowca jest debilem, a cała akcja zaczęła się przed nagraniem.
Np. Pan kierowca ochlapał idących ludzi, co czyni w ostatnich sekundach nagrania.
Np. Pan kierowca ochlapał idących ludzi, co czyni w ostatnich sekundach nagrania.
ścieżka dźwiękowa to jedna sylaba .
we wszystkim można zobaczyć coś pozytywnego
dźwięk jest podłożony, ale filmik fajny a i tarcer123, chuja byś zrobił
Widze ze ci ruscy zrobia wszystko nawet czlowieka z maski zepchnie zeby tylko napiwku za mycie szyby nie zostawic
kurwa, śmiech jakby sie czyste zło śmiało
Czy ktoś może wie z jakiego filmu pochodzi pierwszy urywek, ten z gościem w garniturze? Wygląda mi na w chuj psychiczny film czyli chciałbym obejrzeć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów