📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepiej to stać i nagrywać zamiast próbować pomóc za to kocham tą stronę xDDD
Co to za pizda opisywała filmik by Mitsubishi Outlandera I pomylić z Subaru Foresterem
lech2311 napisał/a:
Co to za pizda opisywała filmik by Mitsubishi Outlandera I pomylić z Subaru Foresterem
To tylko Halman.
Tylko kobieta ucieka przed samochodem w linii prostej. Szczerze, to mnie zadziwia kobieca inteligencja
lech2311 napisał/a:
Beznadziejne auta. Miałem taki, w wieku 7 lat ulegał biodegradacji. Pewnie i dlatego nic się kobiecie nie stało bo pod obciążeniem zderzak się wygiął.
lech2311 napisał/a:
Nie wymagaj zbyt wiele od typa który życie w piwnicy spędził.
xXx5226 napisał/a:
Nie wymagaj zbyt wiele od typa który życie w piwnicy spędził.
Pamiętasz ze jesteś z Białegostoku? Macie na Podlasiu samochody?
lech2311 napisał/a:
Nie zapominaj że Halman w piwnicy mieszka a do sklepu po bułki jeździ ukochanym jednośladem
lech2311 napisał/a:
To jeszcze nic - ,,nawywiała" to jest dopiero hit ale czego się spodziewać po typie, który na odpierdol się wrzuca byle tylko wrzucić a jak mu wytykasz kaleczenie języka polskiego to stwierdza ,,że taki ma styl"
Jesse.Pinkman napisał/a:
...czego się spodziewać po typie...
że będzie dalej robił swoje zamiast jęczeć jak panienka
Halman napisał/a:
że będzie dalej robił swoje zamiast jęczeć jak panienka
Jakbyś miał odrobinę oleju w głowie to zrozumiałbyś że nie chodzi o to co robisz tylko JAK to robisz - robisz to byle jak ale jesteś zbyt tępy i leniwy żeby to pojąć, o czym zresztą większość tutaj już dawno się przekonała. Zmień sobie ,,weteran sadistic" na ,,gównowrzut sadistic", będzie bardziej adekwatnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów