Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
baronturbina 2021-08-20, 19:10
35i napisał/a:

Miałem podobną akcję pod Nadarzynem z tym, że byłem w trakcie "jedyneczki" i zaszła mnie od tyłu. Na postawione " z partyzanta" pytanie "może lodzika?", obszczałem sobie buty i pogoniłem kurwę. Co do lokacji nigdy nie ukrywałem, że mieszkam w stolycy jak moi starzy, a kiedyś Ś.P. dziadkowie i pradziadkowie.

W stolicy też bywam:-) „zielony Żoliborz, pieprzony Żoliborz…”
Pozdro. 35i
Zgłoś
djpyza 2021-08-20, 19:54
baronturbina napisał/a:

To nie jest most

wytłumacz im czym się różni most a wiadukt.
Zgłoś
metyoo 2021-08-20, 20:05
SupremeLeader napisał/a:

Bzdura, przejechalby z łatwością, wszystko kwestia odpowiednio dużej prędkości.

jak widać na załączonym obrazku jednak nie
Zgłoś
WoleMerce 2021-08-20, 20:09
metyoo napisał/a:

4m zestawem na 3.3m - trzeba mieć nierówno pod kopułą, żeby chociaż pomyśleć o wjeździe pod ten wiadukt!
ale taki zestaw ma ok 4m wysokości, więc to nic nie zmienia

Zestaw ma 4m wysokości plus minus parę centymetrów na anteny. Most czy tam wiadukt ma wedle oznaczenia 3.3m więc różnica 70cm, widzisz tutaj obciętą kabinę i naczepę ?
Bo ja nie, wniosek jest taki że Polskie oznaczenia są ch*ja warte i taka jest prawda. Gdyby opuścił naczepę i konia na poduszkach przeszedł by z zapasem.
Zgłoś
baronturbina 2021-08-20, 20:36 2
djpyza napisał/a:

wytłumacz im czym się różni most a wiadukt.

Jebany idioto czym się różni .. będę miły weź sobie otwórz wiki i poczytaj dziecko…
Zgłoś
Hyena83 2021-08-20, 21:34 1
W Polsce jest ustawowo tolerancja na pół metra. Więc jeśli most ma równe 4m, to stawiają znak 3.5m itd itd. Taka ciekawostka. Może komuś się kiedyś przyda

Ps. Jeśli budowlance załatają dziurę lub wyleją nowy asfalt to znaku już nie zmieniają. Też ciekawostka
Zgłoś
meriadoc 2021-08-20, 22:14 1
baronturbina napisał/a:

To nie jest most

Masz mnie, oczywiście że to wiadukt A sam tu innym wytykam pomyłki...
Zgłoś
rnhrd 2021-08-20, 23:15 1
Wiadukt wiózł i mu się wacha skończyła
Zgłoś
dsads 2021-08-21, 8:51
szok ! że ta gruba w czerwonej się zmieściła
Zgłoś
baronturbina 2021-08-21, 9:55
meriadoc napisał/a:

Masz mnie, oczywiście że to wiadukt A sam tu innym wytykam pomyłki...

Prawdziwy samuraj akceptuje swoje bledy i wyciąga w wnioski na przyszłość
Zgłoś
chitlerowiec 2021-08-21, 19:49
Hahah, hujnice, ongiś jak na przesiadce chodziłem na piwo do „Polonii” to byłem świadkiem jak się tir wbił w ten wiadukt. Typ spuszczał wiatr z łopon żeby wyjechać. P.S. Polonia jeszcze funkcjonuje?
Zgłoś
UnLimited 2021-08-21, 20:12
obstawiam, że google maps i nie patrzył na znaki
Zgłoś
Kaszakisza 2021-08-21, 21:00
Pracowałem kiedyś w firmie transportowej jako dyspozytor. Zdziwilibyście się ile rocznie jest przypadków nie zmieszczenia się pod wiaduktem tylko w jednej firmie, która ma około 120 aut.
Zgłoś
Qunda 2021-08-22, 19:21
baronturbina napisał/a:

Oooo szanowny 35i zdradza lokacje zamieszkania lub okolice jeżdżę do roboty (między innymi) do Rypina ale ciekawa historia. Przed Włocławkiem jest droga przez las iglasty na piasku. Raz jadąc do Starorypina zachciało mi się srac przed Włocławkiem jak chuj. Na piaskach kurwy stoją. Każdy co tamtędy lata wie. I zjeżdżam do jednego zjazdu leśnego a następnie wyłączam bolid czeskiej marki i kurwa w tym momencie do auta wsiada mi kurwa. Pyta „loda?” … mówię „nie srać mi się chce”. Kurwa „ja tego nie robiuuu” i uciekła. Morał dzieci z tego taki że miejsca do defekacji należy wybrać rozważnie i po uprzedniej analizie.

A przez Brodnice przejeżdżasz?
Zgłoś
gangstareso 2021-08-22, 20:25
Moje piękne miasto a wiadukt kolejowy to pechowy jest jak ktoś nie wypieprzy w mur to się nie zmieści na wysokości jak pada to ubotem można jedynie przedostać się na drugą stronę
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem