Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
romansja 2021-08-20, 13:40
Ta to chyba Żagań, droga na poligon tam co chwilę amerykance wojaki coś rozpierdola
Zgłoś
~Angel 2021-08-20, 15:03 3
Most wiózł i paliwa mu zabrakło

Zgłoś
baronturbina 2021-08-20, 15:17 5
Kolejna tiropizda. Szkoda że się nie wyprzedzali, bo tak to były by dwie pieczenie na jednym pniu.
Zgłoś
silwerbalk 2021-08-20, 15:29 1
Widać po moście że to nie pierwszy raz takie coś się zdarzyło ....
Zgłoś
baronturbina 2021-08-20, 16:27 12
silwerbalk napisał/a:

To nie jest most
Zgłoś
35i 2021-08-20, 16:54
silwerbalk napisał/a:

Widać, że nie przeczytałeś opisu pod zdjęciem.

meriadoc napisał/a:

Chojnice - 12.08.21

Chujnice są ostatnio popularne na Sadisticu.

Lata temu(89-90), widziałem taką akcję na żywo we Wrocławiu, bodajże na Grabiszyńskiej.
Zgłoś
baronturbina 2021-08-20, 18:23 8
35i napisał/a:

Widać, że nie przeczytałeś opisu pod zdjęciem.
Chujnice są ostatnio popularne na Sadisticu.
Lata temu(89-90), widziałem taką akcję na żywo we Wrocławiu, bodajże na Grabiszyńskiej.

Oooo szanowny 35i zdradza lokacje zamieszkania lub okolice jeżdżę do roboty (między innymi) do Rypina ale ciekawa historia. Przed Włocławkiem jest droga przez las iglasty na piasku. Raz jadąc do Starorypina zachciało mi się srac przed Włocławkiem jak chuj. Na piaskach kurwy stoją. Każdy co tamtędy lata wie. I zjeżdżam do jednego zjazdu leśnego a następnie wyłączam bolid czeskiej marki i kurwa w tym momencie do auta wsiada mi kurwa. Pyta „loda?” … mówię „nie srać mi się chce”. Kurwa „ja tego nie robiuuu” i uciekła. Morał dzieci z tego taki że miejsca do defekacji należy wybrać rozważnie i po uprzedniej analizie.
Zgłoś
Heliar 2021-08-20, 18:26 1
Mi się zdaje, że kilkanaście razy łatali dziury w asfalcie i tam już nie ma 3,3m
Zgłoś
czolges 2021-08-20, 18:36
To samo mialem ostatnio jak busem jechałem

Czołg ES3
Zgłoś
metyoo 2021-08-20, 18:41 2
4m zestawem na 3.3m - trzeba mieć nierówno pod kopułą, żeby chociaż pomyśleć o wjeździe pod ten wiadukt!

Heliar napisał/a:

Mi się zdaje, że kilkanaście razy łatali dziury w asfalcie i tam już nie ma 3,3m

ale taki zestaw ma ok 4m wysokości, więc to nic nie zmienia
Zgłoś
S................r 2021-08-20, 18:47
metyoo napisał/a:

4m zestawem na 3.3m - trzeba mieć nierówno pod kopułą, żeby chociaż pomyśleć o wjeździe pod ten wiadukt

Bzdura, przejechalby z łatwością, wszystko kwestia odpowiednio dużej prędkości.
Zgłoś
35i 2021-08-20, 18:50 1
baronturbina napisał/a:

Oooo szanowny 35i zdradza lokacje zamieszkania lub okolice jeżdżę do roboty (między innymi) do Rypina ale ciekawa historia. Przed Włocławkiem jest droga przez las iglasty na piasku. Raz jadąc do Starorypina zachciało mi się srac przed Włocławkiem jak chuj. Na piaskach kurwy stoją. Każdy co tamtędy lata wie. I zjeżdżam do jednego zjazdu leśnego a następnie wyłączam bolid czeskiej marki i kurwa w tym momencie do auta wsiada mi kurwa. Pyta „loda?” … mówię „nie srać mi się chce”. Kurwa „ja tego nie robiuuu” i uciekła. Morał dzieci z tego taki że miejsca do defekacji należy wybrać rozważnie i po uprzedniej analizie.

Miałem podobną akcję pod Nadarzynem z tym, że byłem w trakcie "jedyneczki" i zaszła mnie od tyłu. Na postawione " z partyzanta" pytanie "może lodzika?", obszczałem sobie buty i pogoniłem kurwę. Co do lokacji nigdy nie ukrywałem, że mieszkam w stolycy jak moi starzy, a kiedyś Ś.P. dziadkowie i pradziadkowie.
Zgłoś
NoweKonto 2021-08-20, 18:57 3
Fajna fota Twojej starej z dzieciakami
Zgłoś
Lubie Jezusa 2021-08-20, 19:09
Cudem ta gruba baba przeszła pod tym wiaduktem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem