Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten program nazywa się Familiada, a nie Familiade (to z niemieckiego?) Wygrała Familiadę.
Idz być mondry gdzie indziej
Typowa pizda która musi postawić na swoim żeby być najważniejsza i dać do zrozumienia że tylko jej zdanie się liczy
Nawet jeśli jest złe.
Jej chłop to.musi być totalna zaszczuta pizda XD
Prowadzący: Katarzyno, przedstaw nam sie, powiedz coś o sobie.
Uczestniczka: Hejka wszystkim jestem Katarzyna, przyjechałam z pewniej miejscowoości w pewnym wojewódzwie. Wcześniej prowadziłam home office 250 zł za godzinę, a teraz mam męza i jestem jego utrzymanką.
loda zrobie w dupę dam.i tyle.
@
Grubo, nie powiem. Pewnie rucha się tak samo kiepsko, jak myśli...
Zakładając że jej chłop nie ma kogoś na boku, zakładając że go w ogóle ma
[ Dodano: 2024-10-26, 20:45 ]
Między innymi dlatego nie zarabiamy tyle samo
Niestety większość z nich ma tyle samo na tych samych stanowiskach...
Prąd, czyli elektrony nie są energią. One nie niosą ze sobą żadnej energii. Dopiero indukowane orzez ich, ruch pole elektromagnetyczne przenosi energię. Tak więc w czystym rozumieniu FIZYKI ta kobieta miała rację. Z prawnego punktu widzenia odpowiedziała prawidłowo na zadane pytanie.
Przeproście i S..jcie.
Na mój gust piekarnik i indukcja.
Jaki piekarnik kurwa i indukcja. Lodówka do chuja, nie dość że bierze dużo mocy to chodzi 24h każdego dnia.
Także jak popatrzysz na wszelkie podsumowania rachunków to zobaczysz że ponad 50% to sama jebana lodówka. Nieważne czy Pobó A, B. A jak masz te gówna sprzed 15 lat - te nie do zajebania niby, to już w ogóle prądożerne. Także nie do zajebania, ale kurwa w taryfie wszystko oddasz
UWAGA.
Prąd, czyli elektrony nie są energią. One nie niosą ze sobą żadnej energii. Dopiero indukowane orzez ich, ruch pole elektromagnetyczne przenosi energię. Tak więc w czystym rozumieniu FIZYKI ta kobieta miała rację. Z prawnego punktu widzenia odpowiedziała prawidłowo na zadane pytanie.
Przeproście i S..jcie.
To nie to forum...
Tu nie ceni się myślenia tylko pierdzenie, sranie i rzyganie ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów