Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
🔥 Chyba dotarło - teraz popularne
Ja pierdole
RobDeMay • 2024-10-26, 13:51
Nie bez powodu na niektóre kobiety mówi się ruchadło. Ta nadaje się tylko do wypinania dupy. Zastanawiam się jak dożyła tak sędziwego wieku z tak rozległą wiedzą xD

Zmieniono 2 razy Zgłoś
ValvePlsFix 2024-10-27, 0:28 1
I kobiety mówią, że nie potrzebują mężczyzn do niczego, same by sobie poradziły XD
Zgłoś
outline napisał/a:

Jaki piekarnik kurwa i indukcja. Lodówka do chuja, nie dość że bierze dużo mocy to chodzi 24h każdego dnia.
Także jak popatrzysz na wszelkie podsumowania rachunków to zobaczysz że ponad 50% to sama jebana lodówka. Nieważne czy Pobó A, B. A jak masz te gówna sprzed 15 lat - te nie do zajebania niby, to już w ogóle prądożerne. Także nie do zajebania, ale kurwa w taryfie wszystko oddasz

Jak ci chodzi 24h to oznacza że masz zjebaną lodówkę
Zgłoś
AlbertoNihilo 2024-10-27, 13:51
Indukcja, boiler, piekarnik najwięcej prądu zużywają.
Zgłoś
RSTB30 2024-10-30, 19:55
ja pierdole i to ma być równe mi hehehehe a czego się spodziewać po kimś kto nie potrafi upilnować własnego dupska żeby nie złapać ciąży 3G baby do garów żydy do gazu czarnuchy do gleby
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów