📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ile różnych obietnic wyborczych...
Będzie fontanna, jest most i jeszcze bedzie w parku nowa fontanna park sie odnowi, będzie fontanna...
Będzie fontanna, jest most i jeszcze bedzie w parku nowa fontanna park sie odnowi, będzie fontanna...
Nareszcie nasz kandydat! Program wyborczy- jest, dresy- są, poczucie rytmu- jest, talent wokalny- jest, pracowitość- jest, obywatelska postawa- jest.
to jak Kononowicz tyle ze Kononowicz mówił ze nie będzie niczego a ten to wszędzie studnie by sadził
kur mnie zakręcił tymi obietnicami wyborczymi miały być fontanny a nie studnie
kur mnie zakręcił tymi obietnicami wyborczymi miały być fontanny a nie studnie
Fryta wóda dziwki koks lasery
Strasznie sympatyczny człowiek!
Niech ktoś powie ze to kurwa jakiś żart .....!!!
Mówię ci, że to, kurwa, jakiś żart .....!!! Zadowolony?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów