Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
te chuje są tak tępe że sami się eliminują
Założę się, że większość z sadoli nigdy nie trzymała w życiu broni na ostrą. Ja sam w amoku walki nie zawsze myślałbym o rykoszetach. Tu nagrany został po prostu wypadek przy pracy. Są emocje, nikt nie zwraca uwagi na takie drobiazgi. Chyba że na sadolu, w cieplutkiej piwniczce.
Założę się, że większość z sadoli nigdy nie trzymała w życiu broni na ostrą. Ja sam w amoku walki nie zawsze myślałbym o rykoszetach. Tu nagrany został po prostu wypadek przy pracy. Są emocje, nikt nie zwraca uwagi na takie drobiazgi. Chyba że na sadolu, w cieplutkiej piwniczce.
w call of duty chodziłem z bazokom i nic mi się nie stało a uwierz wiele wojen stoczyłem
Kiedyś trzymałem w ręku ostry nóż jak pomidory kroiłem.
Ostrze miało z 15cm, to już chyba broń ?
Kiedyś trzymałem w ręku ostry nóż jak pomidory kroiłem.
Ostrze miało z 15cm, to już chyba broń ?
Nie pomidory to nie jest broń
dobrze sobie radziłem w insurgency nawet mi kilka razy dłoń odstrzelili i pistolecikiem samym musiałem po mapie biegać. Gdybym był w tamtym miejscu nigdy rykoszet by nie poszedł
Byłeś w amoku w grze komputerowej jak grałeś ? Tak większość sadoli nie trzymała broni ale kiedy uzmysłowisz sobie tą siłe i energie jaką ma pocisk z broni to raczej zwracasz uwagę na rykoszety
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów