Jak ja go uwielbiam!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Po ME dwa-dwanaście Jacek będzie miał na sadolu więcej filmów ze swoim udziałem, niż Hardkorowy Koksu, Najman i Mucio-Mucio razem wzięci
Zwyczajnie lubię typa, bo na swoim się zna, nie jest nadętym bucem i zwyczajnie ma w dupie czyjeś opinie. Jak ma ochotę - tańczy, a jak trzeba komuś coś wrzucić, to umie to zrobić na poziomie, a nie jak ten buc Tomaszewski, stary frustrat
Zwyczajnie lubię typa, bo na swoim się zna, nie jest nadętym bucem i zwyczajnie ma w dupie czyjeś opinie. Jak ma ochotę - tańczy, a jak trzeba komuś coś wrzucić, to umie to zrobić na poziomie, a nie jak ten buc Tomaszewski, stary frustrat
Jak byłem w Opolu na strefie kibica miała miejsce taka sytuacja że w czasie meczu, na ekranie telebimu pokazał się kursor od myszki, ktoś z tłumu to skomentował "Jacek Gmoch już zaczyna rysować".
@up Gratuluję wejścia. Ja przyjechałem pod amfiteatr, zobaczyłem kolejkę na ok. 200 metrów, rzekłem sentencjonalnie "srał to pies" i pojechałem...
Ten młody zawodnik jest tak dynamiczny i szybki, pięknie idzie w górę. Proszę zobaczyć, mądrze atakuje! Konkurencja po prostu odpada, o! tak w dół spada...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów