lesiot, zgadzam się. Jednak tym razem przykrywka jest tak chujowa, że ciężko uwierzyć kto to wykombinował. Póki co mydlili ludziom oczy kodziarzami sypiącymi piasek w trybiki doskonale działającej maszyny, aborcją, czy wychwalaniem pińset plus. I tłuszcza to łykała. A tutaj to aż śmierdzi, ba, szczypie w oczy osobistą chęcią zemsty prezesa na Tusku. Czy może raczej upokorzenia go w jakiś sposób, dlatego też nie rozumiem tych ludzi którzy faktycznie wierzą, że cała akcja ma na celu coś więcej niż tylko odwrócenie uwagi.
sumka napisał/a:
Nie wiem którą z prawd masz na myśli bo jak wiadomo są trzy prawdy: Prawda, tylko prawda i gówno prawda, znając rzeczywistość masz na myśli tę trzecią. Taka światowa tendencja jako że zgodnie z prawem człowieka głupota jest wprost proporcjonalna do liczby ludności a liczba ludności rośnie.
Za dużo filozofujesz. "Prawda, tylko prawda i gówno prawda" jo Cie prosza. Dzielę prawdy tylko na dwie: moja prawda i nie moja. Przy czym ta druga niezbyt mnie interesuje. Dla mnie nietaktem nie jest nazywanie jednej partii socjalistyczną, w porównaniu z nazywaniem ich prawicą.
P.S Nazwać kogoś głupim każdy głupi potrafi.