Rozlał nektar bogów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miczok13 napisał/a:
Obecnie to akurat ulubiony napój gimbusów
Szkoda tylko, że żaden z gimbusów go nie pił.
Sraka bogow chyba ja pierdole a piwo moze najlepsze to heniek ew calsberg? Dobry trunek to dobry trunek A na takie nie wydaje sie 100 zl lol tylko wiecej a takich to nie probowalem. Z najdrozszych to chyba 18 letniego Jonego lookera i co? I chuj roznica praktycznie zadna wiec lepiej kupic cos taniego byle nie na siarce:D
szczerze to kazdy normalny czlowiek ma wyjebane na to czy jara sie tym ta czy inna grupa. mi smakuje i popijam od czasu do czasu i chuj gleboko we wlochate dupsko temu komu to nie pasuje
po chuj porownywac whisky i piwo ??
gimby pija whisky dla lansu normalni pija bo smakuje wam nie smakuje to nie pierdolcie ze nie dobre
gimby pija whisky dla lansu normalni pija bo smakuje wam nie smakuje to nie pierdolcie ze nie dobre
Jack Daniel's to po prostu dobry trunek. Whiskey, a nie whisky, ani też burbon. Nazywa się, jak się nazywa i koniec .
A dla miłośników Johnnie Walkera mała historia:
W Szkocji był sobie kiedyś Jan domokrążca - zbierał wszelaki alkohol w zamian za inne produkty. Po zlaniu wszystkiego do jednego kotła zamieszał patykiem siedem razy i tak powstał Johnnie Walker.
No dobra, nie lubię po prostu.
A dla miłośników Johnnie Walkera mała historia:
W Szkocji był sobie kiedyś Jan domokrążca - zbierał wszelaki alkohol w zamian za inne produkty. Po zlaniu wszystkiego do jednego kotła zamieszał patykiem siedem razy i tak powstał Johnnie Walker.
No dobra, nie lubię po prostu.
Jack Daniels to Burbon, wypijcie sobie szklaneczke Jacka a potem np Grantsa (Whisky). Zobaczycie że burbony są słodkie i walą jak perfum; p
Miczok13 napisał/a:
Obecnie to akurat ulubiony napój gimbusów
Widzę że wiesz co w gimbazie piszczy
Piję z colą i moja kasa na to idzie, czyli mój żal dupę ściska, nie JD ale Grant'sa.
I denerwuje mnie to pierdolenie że z colą się trunek profanuje(wydałeś chodź złamanego grosza na flaszkę, którą się tak profanuje? nie? to idź w pizdu), to tak samo jak piwo z sokiem każdy pije jak mu smakuje.
I denerwuje mnie to pierdolenie że z colą się trunek profanuje(wydałeś chodź złamanego grosza na flaszkę, którą się tak profanuje? nie? to idź w pizdu), to tak samo jak piwo z sokiem każdy pije jak mu smakuje.
sorra18 napisał/a:
Sraka bogow chyba ja pierdole a piwo moze najlepsze to heniek ew calsberg? Dobry trunek to dobry trunek A na takie nie wydaje sie 100 zl lol tylko wiecej a takich to nie probowalem. Z najdrozszych to chyba 18 letniego Jonego lookera i co? I chuj roznica praktycznie zadna wiec lepiej kupic cos taniego byle nie na siarce:D
gratuluje kubków smakowych
azerbejdzanification napisał/a:
Jack Daniels to Burbon, wypijcie sobie szklaneczke Jacka a potem np Grantsa (Whisky). Zobaczycie że burbony są słodkie i walą jak perfum; p
też się zgodze z tym burbonem, jebie lakierem
Johnnie Walker czerwony na przykład średnio mi podchodzi, a czarny to poezja.
Jack Daniel's whiskey uwielbiam, polecam zwolennikom "niepopularnych trunków" w wersji single barrel.
A najlepsze z tych, które miałem okazję próbować to Chivas Regal 25 (najlepsze w znaczeniu, że najbardziej MI smakowało).
Każdy alkohol wart jest spróbowania, jedni lubią Tatrę i Tyskie, inni czystą, jeszcze inni Malibu, a niektórzy Whisky i Whiskey. Po co się z tego powodu kłócić? Polska...
Jack Daniel's whiskey uwielbiam, polecam zwolennikom "niepopularnych trunków" w wersji single barrel.
A najlepsze z tych, które miałem okazję próbować to Chivas Regal 25 (najlepsze w znaczeniu, że najbardziej MI smakowało).
Każdy alkohol wart jest spróbowania, jedni lubią Tatrę i Tyskie, inni czystą, jeszcze inni Malibu, a niektórzy Whisky i Whiskey. Po co się z tego powodu kłócić? Polska...
100 lat temu upiłam się tym syfem, tydzien mój pot tym pachniał, co za szajs
Miczok13@ niby nektar gimbusów ale moim zdaniem jeden z lepszych tańszych whiskey dostępnych w PL lubię ten czekoladowy aromat po wypiciu, niezbyt mocne gryzienie w gardziel moim zdaniem bardzo bardzo zacny trunek z rana pół szklaneczki i człowiek inaczej żyje szkoda tylko ze gimbaza psuje renomę Jacka :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów