Rozlał nektar bogów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tworas napisał/a:
Oho, widzę najazd koneserów JD. Gówno nie warte swojej ceny.
Dlaczego tak uważasz? Bardzo lubię JD, to że tobie nie smakuje, trudno, mi nie smakuje Johny Walker i tak w koło możemy się kłócić. O gustach się nie dyskutuje, a tymczasem pójdę sobie nalać szklaneczkę Jack'a z lodem. Do smaku Whiskey trzeba dorosnąć.
Miczok13 napisał/a:
Obecnie to akurat ulubiony napój gimbusów
tz.Twój?
sadistic.pl/miczok13,u,40383.htm
kiedys mi nie wchodzilo, ale teraz czasem dobrze wypic, łycha z cola plus joint dobry klimacik, a jack dobry, jak wiele innych.
Gimbusy piją JD z kolą co dla mnie jest profanacją mój teściu jest smakoszem whisky i mnie w to wciągnął pijałem trunki dużo lepsze od JD ale jak dla mnie jest on super.
Ja najczejsciej kupowalem jim beam'a w promocji w lidlu ale wieczorkiem wole dwa harnasie jebnac...
a co do gimbusów to chuj im w dupe skoro mieszaja whisky z cola to tak jak robic drinki z tequili
ale wkurwiaja mnie 'koneserzy' ktorzy wypierdalaja w chuj kasy na whisky majac po 20-25 lat a chuja sie na tym znaja ale gowna typu ballas nie wypija' bo nie smakuje tak jak JD'
Ja najczejsciej kupowalem jim beam'a w promocji w lidlu ale wieczorkiem wole dwa harnasie jebnac...
a co do gimbusów to chuj im w dupe skoro mieszaja whisky z cola to tak jak robic drinki z tequili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów