Rozlał nektar bogów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Obecnie to akurat ulubiony napój gimbusów
Nie kumam zachwytu nad Danielsem. Dla mnie jest przeciętny.
Na podstawie czego tak sądzisz? Oczywiście, że piłem i to wiele razy. TAK gimbusy piją JD a co szlachta pija? Bo jestem już dawno po gimnazjum a nie wiem. Wstawiłem gif'a, na którym jest trunek, który mi i wielu innym ludziom bardzo smakuje i jest marnotrawiony to wszystko...
Na podstawie czego tak sądzisz? Oczywiście, że piłem i to wiele razy. TAK gimbusy piją JD a co szlachta pija? Bo jestem już dawno po gimnazjum a nie wiem. Wstawiłem gif'a, na którym jest trunek, który mi i wielu innym ludziom bardzo smakuje i jest marnotrawiony to wszystko...
miałem pare razy jakoś tego smakować i nie powiem wprost wole czystą albo piwo bo nie mam zamiaru udawać, że mi smakuje tylko dlatego, że kosztuje więcej pieniędzy, nie jestem szlachcicem więc nie muszę niczego udawać mam prawo pić piwo za 2,5zł bo przy obecnej sytuacji finansowej w Polonii wydaje mi się, że nie jest to żadnym wstydem, pije to co lubie a nie to co wypada
@Milczok13 mówisz tak bo cię nie stać??
oj wszystkie rude wódki są chujowe. żubrówka jest okej, biała i i z trawą. a z tego co wiem to gimbaza kupuje ,,barmańską" bo ma to to ze 30 procent i słodkie jest.
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
@nieodwracalne mówisz tak bo jesteś gimbusem? Tak Cię zabolał komentarz tamtego typka?
Na harda to...
Swoją drogą też wolę czystą niż whisky, ale JD jest akurat w miarę dobry, JW jest straszliwy
Swoją drogą też wolę czystą niż whisky, ale JD jest akurat w miarę dobry, JW jest straszliwy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów