Wypadki, potłuczenia, krew, ryzykowne sceny kaskaderskie, efektowna choreografia walk i ... trochę humoru. Azjatyckie kino akcji od kuchni.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Aktorzy, którzy kaskaderkę robią sami. Szanuję.
Jackie Chan - pierwszy film 01:37 i 01:52 prze gość. To chyba "Policyjna opowieść 3" fajny klasyk
3 filmik
Jaki jest tytuł filmu ?
Jaki jest tytuł filmu ?
donsynollo,
Podam może tytuły wszystkich filmów:
1. Mitrus80 słusznie zauważył - to "Policyjna Opowieść 3" (1992)
2. "Chiński zodiak" (2012)
3. "Ong Bak"(2003)
W spoilerze:
1. "Special ID" (2013)
2. "Ip Man" (2008)
3. różne z Jackie Chanem
4. różne z JeeJa Yanin
5,6,7. "Czekolada" (2008)
Jeszcze kilka filmików wrzucę.
JeeJa. trening do filmu "Czekolada" (już z filmowym montażem)
I na spokojnie z Tonym Jaa:
Warto zwrócić uwagę na dobre relacje aktorów ze statystami. Wzajemne zaufanie to podstawa przy tworzeniu kina kopanego, a ci ludzie są dla siebie nie tylko współpracownikami, ale też przyjaciółmi.
Podam może tytuły wszystkich filmów:
1. Mitrus80 słusznie zauważył - to "Policyjna Opowieść 3" (1992)
2. "Chiński zodiak" (2012)
3. "Ong Bak"(2003)
W spoilerze:
1. "Special ID" (2013)
2. "Ip Man" (2008)
3. różne z Jackie Chanem
4. różne z JeeJa Yanin
5,6,7. "Czekolada" (2008)
Jeszcze kilka filmików wrzucę.
JeeJa. trening do filmu "Czekolada" (już z filmowym montażem)
I na spokojnie z Tonym Jaa:
Warto zwrócić uwagę na dobre relacje aktorów ze statystami. Wzajemne zaufanie to podstawa przy tworzeniu kina kopanego, a ci ludzie są dla siebie nie tylko współpracownikami, ale też przyjaciółmi.
Pierwsza część "Ip Man" to jeden z najlepszych kopanych filmów w ostatnich 20 latach, polecam każdemu, w ogóle dziwię się że Donnie Yen, nie jest aż tak rozpoznawalny jak Jet Li. Walka tych dwóch panów w "Hero" na miarę najlepszych w całej historii kina.
Ale od Jackiego to wy się odpierdolcie. Aktor, kaskader, reżyser, scenarzysta, piosenkarz, pisarz i działacz charytatywny w jednym zasługuje na odrobinę uznania.
Jak cofnąć piwko? Żle przeczytałem
Taki błąd ;/
MatiLodz napisał/a:
jak ja tego skurwysyna Jackie Chana nie lubie to szok!!
Taki błąd ;/
Jackie Chan to jest chyba kurwa nieśmiertelny.
lobominator,
Facet tyle razy się potłukł na planie, a nadal jest w świetnej formie i bawi się w kino akcji pomimo sześćdziesiątki na karku. Nawet wygląda młodo - pięćdziesiątki bym mu nie dał.
Niesamowity człowiek.
Facet tyle razy się potłukł na planie, a nadal jest w świetnej formie i bawi się w kino akcji pomimo sześćdziesiątki na karku. Nawet wygląda młodo - pięćdziesiątki bym mu nie dał.
Niesamowity człowiek.
Co prawda jakimś wielkim fanem filmów z Jackie Chanem nie jestem, ale trzeba mu oddać, że jest po prostu prze chuj nijna A jeżeli to prawda, że którąś ze scen powtarzał 2 000 razy to pełen szacun dla profesjonalizmu i perfekcjonizmu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów