Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Blue! 2015-06-23, 19:26
Hereticus około 14zł za paczuszkę to dużo...
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2015-06-23, 19:44
ra0mir napisał/a:

@Ęriko De Skuczas Palabras: To lewicowe poglądy, anarchistyczne. Tyle piw na "prawicowym" portalu???
A propos ganji - samosiejki nie da się palić.
Wiem gdzie w Warszawie można znaleźć (100m obok jest komenda ) ale co z tego jak to wielkie gówno.
Zerwałem kwiaty w odpowiednim momencie, blanciocha skręciłem i tylko lekko poczułem.
Łeb napie*dala tylko po tym, nie polecam.

Ke? Moje poglądy są lewicowe? Na łeb upadłeś? Ja jestem wolnościowcem. Nie chcę nikomu niczego narzucać, ani nie chcę, żeby mnie ktoś ograniczał. "Volentia non fit injuria" i "moja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - i pozamiatane. Wiele więcej prawa nie potrzeba.

Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Zgłoś
MariolaBezPindola 2015-06-23, 21:41
1:06 jakeś cipy to kręciły, jestem zniesmaczony. Wielki minus

Trochę starania chłopaki !
Zgłoś
Dżizas_kurde 2015-06-23, 21:48
Cytat:

Patrze na to i myślę sobie: ile hajsu trzeba mieć, żeby zorganizować coś takiego, albo taką hasz komorę, jaką już kilka razy wrzucaliście na filmikach. Jakie to marnotrawstwo marihuaniny... Ale potem następna myśl w kolejce: Przecież to jest, kurwa, roślina. Gdybyśmy żyli w normalnym kraju z normalnym prawem, to mógłbym tym w piecu palić i nie byłoby to marnotrawstwo. Mam nadzieję, że doczekam kiedyś czasów, w których prawo przestania zabraniać masy rzeczy, i kiedy człowiek wreszcie będzie wolny.

Mam mnóstwo znajomych którzy od wielu lat jarają marihuaninę i wiesz co ? żaden z nich nie jest wolny...
"Opóźniony" - to odpowiednie słowo.

==============================================
Zgłoś
l0tt4r 2015-06-24, 0:02
o ja pierdole, już wiem jak spędzę moje najbliższe urodziny... i potem pewnie każde kolejne
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów