Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Choć jako ekspert od walki na noże i obrony przed napastnikiem z pistoletem ( ekspert sadolowy - wiedza z filmów i komentarzy) stwierdzam że złamał wszystkie zasady.
Nie atakuje się nożownika.
Nie startuje się z nożem do gościa z pistoletem.
Nie ryzykuje się życia dla gównianej komórki lub mienia firmowego.
Ma baba jaja
No, odważna jest.
Choć jako ekspert od walki na noże i obrony przed napastnikiem z pistoletem ( ekspert sadolowy - wiedza z filmów i komentarzy) stwierdzam że złamał wszystkie zasady.
Obaj nie ogarnęliście. Tam głównym celem życia jest bycie odjebanym. Kobieta czuła się niespełniona, bo już 4 krzyżyki blisko, a ona wciąż nawet nie została postrzelona, potrącona, pobita, ostrzyżona etc. Wyczuła okazję i postanowiła skorzystać, po prostu nie wyszło....
Obaj nie ogarnęliście. Tam głównym celem życia jest bycie odjebanym..
To była bardzo, bardzo blisko.
Za to tego ćwoka, który nie potrafi obsłużyć swojego własnego gnata powinni jaj pozbawić.
Albo mi się zdaje albo w ziemie strzelił xD
Tak dźgała go tylko krwi nie widać jakoś
By krew lała się w filmowy sposób od dźgnięcia, trzeba trafić w np. tętnice.
Tylko zgaduję, że to był straszak. Dziwne, że uzbrojony, choćby nie wiem jaki pizduś, chował się za własną kobietą i staruszkami.
No i fajny przykład, że nie wystarczy kupić sobie gnata. Trzeba jeszcze co jakiś czas pójść z nim na strzelnicę.
Albo mi się zdaje albo w ziemie strzelił xD
Bo strzelił! Idiota nawet nie ma pojęcia do czego to służy.
No, odważna jest.
no chyba, że akurat koleżanka robi teledysk na tiktoka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów