Trening przyrodzenia w wykonaniu Azjatów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ha ha ha, zabawne typki
No ,albo ich nie mają
Bezwzględna walka z przeludnieniem weszła na zupełnie nowy poziom.
jakoś dziwnie kitajce "walą gruchę".
Nie da się tak wytrenować jaj, on po prostu nie ma jaj
No to już wiadomo, dlaczego tylko 1/3 Japończyków uprawia seks.
Sporo tego typu pokazów już widziałem, tym razem jest to jak dla mnie ciut naciągane. Generalnie są dwie opcje na przetrzymanie uderzenia w klejnoty. Nie ma sensu się rozpisywać więc czym prędzej do drugiej przejdę, czyli przybranie pozy w której jądra się chowają, a siła uderzenia przechodzi na miednicę. Siłę uderzenia jeszcze bardziej niweluje się robiąc lekki podskok.
Sposobem na najtwardszego są glany i kopnięcie "ze szpica". Zaprawdę powiadam Wam, jak nie padnie to zesra się na stojąco.
Sposobem na najtwardszego są glany i kopnięcie "ze szpica". Zaprawdę powiadam Wam, jak nie padnie to zesra się na stojąco.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów