📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
klasyczny debil
jeabny spaślak, syf w pokoju i jeszcze wpierdala na łozku, bo mu babcia przyniosła ... dobrze mu tak szkoda że to nie wrzący olej
ale żeby tak wpierdalać na łóżku?... ja bym mu nic do jedzenia nie dał na miejscu babci, może by się nauczył że należy jeść przy stole
To to nic. Kto normalny montuje monitoring w takim pokoju? Chyba tylko stary, który chce podglądać swoje dzieci. ( Nie, mnie nikt nie podglądał i nikt mnie nie molestował )
Śmieszne powdójnie, bo jest gruby
Jebany przegryw . jest pasożytem w stadium larwalnym . niech nim nakarmią zwierzęta w zoo . pewnie nawet się ryżojadowi umyć nie chce, tylko gra , żre i sra .
Pięknie szkoda ze jeszcze twarzy tym nie oblał. Jak widzę takie grube dzieci siedzące cały dzień i grające w gry na konsoli a dodatkowo nawet dupy nie rusza żeby zjeść przy stole jak normalny człowiek to bym napierdalał aż by mi ręka odpadła
Te nudle jakby były gorące to by chyba było widać delikatna chmurkę pary… plus zamontowana kamera z widokiem bez sensu (ewentualnie by akurat uchwycić to właśnie co się stało).
Pierwszy raz zrozumiałem chińczyka
Eeee monitoring w pokoju syna (tak wnioskuję...)?
Ciekawe co tam się odjebało, że do tego doszło i czy gówniarz wie, że jego starzy (bo kto by inny, babcia?!) udostępniają nagrania z nim w roli głównej. Super rodzinka! xD
Ciekawe co tam się odjebało, że do tego doszło i czy gówniarz wie, że jego starzy (bo kto by inny, babcia?!) udostępniają nagrania z nim w roli głównej. Super rodzinka! xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów