📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też bym się wkurwił jakby mi suka wjeżdżała w nogi wózkiem bo jej się nudzi ....
Dobrze kurwie, powinni te leżące truchło zapiąć do maszyny myjącej podłogę, na sucho szmatą od razu wycierać
Jak się zaczyna to ma
yarekkk napisał/a:
Powinno to się wyświetlać przed wejściem do Lidla
Nie wystarczy, że w Lidlach z głośników lecą komunikaty w 'ukraińsku mowu'?
Zulu-Gula napisał/a:
Najlepsze są suki z gówniakami, zadowolone, że bąbelek nakurwia cię wózkiem po nogach.
Stare prukwy z dziadami nosaczami robią tak samo dlatego polecam zacząć się po prostu krzątać w miejscu, schylić się gwałtownie po jednorazówkę powodując odpychanie. Przeważnie zdają sobie sprawę, że stoją Ci dosłownie na plecach. Nie polecam zwracać uwagi w sposób "przepraszam, czy mogłaby mnie pani nie popychać tym wózkiem?" bo ludzie to kretyni z mentalnością chłopa małorolnego i te dyskusje są z reguły bezowocne.
Szczerze powiedziawszy zdaje sobie sprawe z tego że cześć ludzie jest totalnie spierdolona ale paradoksalnie z wózkami i dzieciakami walącymi po nagach nie miałem jeszcze styczności..
Ale zawsze wtedy można zrobić gwałtowny ruch i popchać wózek w drugą stronę po czym przeprosić że nie zauważyło się drugiej osoby co stała zaraz za plecami szturchając sie wózkiem.
Jedynie z czym miałem styczność to z paroma debilami na ulicy, którzy dosłownie stoją ci na zderzaku i to jeszcze kurwa z tymi 4 letnimi łysymi oponami w zimie:/
Kolejna sprawa że ostatnio staram sie mniej jeździć i chodzę pieszo i od razu co minie zaczęło wkurwiać to te jebane kopciuchy co dosłownie palą na przystankach z powrotem jak 10-15 lat temu.. widać po covidzie i zakazie wychodzenia zapomnieli że kurwa jest zakaz publicznego palenia..
I o dziwi większość osób to stare baby nawet nie dziadkowie tylko baby....
Ale zawsze wtedy można zrobić gwałtowny ruch i popchać wózek w drugą stronę po czym przeprosić że nie zauważyło się drugiej osoby co stała zaraz za plecami szturchając sie wózkiem.
Jedynie z czym miałem styczność to z paroma debilami na ulicy, którzy dosłownie stoją ci na zderzaku i to jeszcze kurwa z tymi 4 letnimi łysymi oponami w zimie:/
Kolejna sprawa że ostatnio staram sie mniej jeździć i chodzę pieszo i od razu co minie zaczęło wkurwiać to te jebane kopciuchy co dosłownie palą na przystankach z powrotem jak 10-15 lat temu.. widać po covidzie i zakazie wychodzenia zapomnieli że kurwa jest zakaz publicznego palenia..
I o dziwi większość osób to stare baby nawet nie dziadkowie tylko baby....
Quassar napisał/a:
(...)
To się ciesz, że jesteś młody, bo za moich czasów palili w biurach, restauracjach, domach, tramwajach, autobusach, praktycznie wszędzie. Teoretycznie powinienem już mieć ze 5 rodzajów raka i 3 razy umrzeć.
To i to jak ktoś stoi tuż obok przy kasowaniu... Kurwa.. Za jebac w ryja to malo
Zulu-Gula napisał/a:
Najlepsze są suki z gówniakami, zadowolone, że bąbelek nakurwia cię wózkiem po nogach.
Wystarczy energicznie odepchnąć wózek do tyły razem z gówniakiem, nie pytaj skąd wiem ))
powinno się tak robić ze wszyskimi samicami spermiarzami i gówniakami świat byłby lepszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów