Rozmowa z wiceprezesem alior banku. Zdradza w jaki sposób mają zdobywać dane odnośnie klientów a następnie je wykorzystywać. Idź Pan w chuj....dobrze że mam tylko konto na Sadolu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zaraz będzie tak, że jak pójdziesz do dentysty to ci od razu bank do dupy zajrzy, na zakupach prześwietlą ci koszyk co ty tam kupujesz a w domu sprawdzą ci ruchasz zgodnie z bankową procedurą i czy za często konia nie walisz.
To już się dzieje od jakiegoś czasu.
Firmy odrzucają potencjalnych pracowników bo ich profile na facebooku nie istnieją, więc nie mogą sprawdzić czym się zajmują poza pracą.
To jest śmieszne i straszne.
Firmy odrzucają potencjalnych pracowników bo ich profile na facebooku nie istnieją, więc nie mogą sprawdzić czym się zajmują poza pracą.
To jest śmieszne i straszne.
Ci ludzie nie potrzebują procesów. Potrzebują smacznej porcji ołowiu.
Trzeba ich wszystkich odjebać, im szybciej tym lepiej.
Trzeba ich wszystkich odjebać, im szybciej tym lepiej.
proto.pl/informacje/info?itemId=121779&rob=Kryzys_w_Aliorze._Klien... Polecam artykuł jako uzupełnienie.
tylko płać, pracuj albo lepiej płać pracą.
Powiedz tylko za co a zaraz potem na co,
powiedz to Polakom, spytaj co oni na to.`
możliwości, zagrabienia mej własności,
tylko płać, pracuj albo lepiej płać pracą.
Powiedz tylko za co a zaraz potem na co,
powiedz to Polakom, spytaj co oni na to.`
"Wszystko bedzie sie dzialo za jego zgoda" - I to jest prawda, nic dodac nic ujac.
chyba ich pojebało.. świat potrzebuje wojny bo kurestwo się bardzo szybko zaczęło rozszerzać.
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Polakom żyję się coraz gorzej, za to w banku widzę nie narzekają, wręcz przeciwnie..
To sobie nie zakładajcie kont na facebookach itd. Kurwa, sami pod sobą dołki kopiecie, później coś histeryzujecie o inwigilacji.
Nie rozumiem o co wam chodzi... To co udostępniacie na fejsbuku, udostępniacie publicznie. To tak jakbyście łazili nadzy po ulicy i mówili, że was ktoś podgląda.
jak kurwa widzę takich młotów co to mi będą sprawdzać co ja mam i wg tego określać co mi wolno, a czego nie to mi się siekiera w kieszeni otwiera...
chyba czas się wyprowadzić na wieś, wtedy moim zmartwieniem będzie czy dałem zwierzętom żreć i przypadkiem przymrozek mi plonów nie zajebie...
a i pewnie jeszcze chwila i nie dostaniesz pożyczki lub pracy ponieważ nie masz konta na FB, NK lub G+ i jesteś dla banku czy pracodawcy niewiarygodny, żeby nie powiedzieć niebezpieczny...
chyba czas się wyprowadzić na wieś, wtedy moim zmartwieniem będzie czy dałem zwierzętom żreć i przypadkiem przymrozek mi plonów nie zajebie...
a i pewnie jeszcze chwila i nie dostaniesz pożyczki lub pracy ponieważ nie masz konta na FB, NK lub G+ i jesteś dla banku czy pracodawcy niewiarygodny, żeby nie powiedzieć niebezpieczny...
Wielkie mi halo. Wrzucasz do sieci zdjęcia i filmiki ze swoim udziałem więc musisz się liczyć z tym ,że każdy jest w stanie je obejrzeć i na ich podstawie wyciągnąć wnioski o Twojej osobie. Ten koleś tylko mówi o tym na głos a teraz wszyscy kurwa zbulwersowani. Dostajecie ZA DARMO nowy sposób komunikacji (FB,NK czy jakiś inny chuj) więc ktoś na tym musi zarobić - proste. Jak nie pasuje to nie używaj i tyle. Co nie zmienia faktu że Alior ssie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów