📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pijaczek pijaczkiem, ale jakim cudem ona dożyła tego wieku? Przejechała po czymś a potem w ciemno próbowała po tym wycofać
Kukuszka napisał/a:
Pijaczek pijaczkiem, ale jakim cudem ona dożyła tego wieku? Przejechała po czymś a potem w ciemno próbowała po tym wycofać
nie próbuj zrozumieć kobiet, kochaj albo pieprz jak będziesz miał okazję
jimiq napisał/a:
nie próbuj zrozumieć kobiet, kochaj albo pieprz jak będziesz miał okazję
Ale pieprz, pieprz czy pieprz? Wytłumacz, bo nasi "bracia" nie rozumieją!
StaryIdiota napisał/a:
Ale pieprz, pieprz czy pieprz? Wytłumacz, bo nasi "bracia" nie rozumieją!
Ruchaj aż padniesz po naszemu
Ale o co chodzi, pijany cwel leżał w ten sposób że kierująca wsiadając z prawej strony go nie widziała, z racji na śnieg nie zdziwił jej opór pod kołami, dopiero jak po czymś przejechała zaczęła kminić że coś jest na rzeczy. Pijacka selekcja naturalna. Chuj z nimi wszystkimi.
chciałbym zauważyć, że mimo wszystko zadwoniła na pogotowie. Baby jakie są takie są, widać po tych filmach tutaj. To że bała sie konsekwencji jest na drugim planie, najważniejsze że po wszystkim zadzwoniła po pomoc
jak pijesz alkohol ze nie jestes w stanie wrocic do domu to to jest twoja wina
Rozumiem że nie ma obowiązku sprawdzania czy akurat przypadkiem nie leży jakiś pijak przed samochodem ale nie zastanowiło ją to że auto natrafiło na przeszkodę w miejscy gdzie nic takiego nie powinno być, normalny kierowca zatrzymałby się i sprawdził co tam leży.
Kukuszka napisał/a:
Głęboki śnieg. Dzisiejszy normalny samochód ma z tym mniejsze problemy, ale przypomnij sobie jak byłeś mały a starzy próbowali kaszlokiem z podwórza wyjechać: zabawa na kilka godzin z całą rodziną próbującą popychać. A potem, po upgradzie do lepszych zdobyczy socjalistycznej myśli technicznej starczyło ileś razy bujnąć się tam i z powrotem, dokładnie jak na filmie.Pijaczek pijaczkiem, ale jakim cudem ona dożyła tego wieku? Przejechała po czymś a potem w ciemno próbowała po tym wycofać
A Renault Kaptur to nie Renault a Dacia (tylko na nazwie oszukują). A Dacia to: *drumroll*:
From January 2021 onwards the Dacia company became part of Renault's Dacia-Lada business unit.
StaryIdiota napisał/a:
Kacap nie jest naszym bratem. W czasach kiedy powstała opowieść "Lech Czech i Rus", chodziło o Ruś czyli Ukrainę. Zaś ci cwele nawet słowianami nie są.Ale pieprz, pieprz czy pieprz? Wytłumacz, bo nasi "bracia" nie rozumieją!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów