📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten kto wydał zgodę na budowę w tym miejscu powinien mieć nakaz mieszkania tam aż do śmierci... która raczej nastąpiłaby wcześniej niż później.
Hranipex napisał/a:
Ten kto wydał zgodę na budowę w tym miejscu powinien mieć nakaz mieszkania tam aż do śmierci... która raczej nastąpiłaby wcześniej niż później.
Może w projekcie było wzmocnienie zbocza, tylko wykonawca zmienił harmonogram prac. Poza tym, po "dobrej zmianie" w Polsce też nie trzeba mieć pozwolenia, tylko trzeba zgłosić budowę. Jak urzędnik nie zdąży przeanalizować dokumentów i minie termin odwołania, to budowa staje się legalna.
tranzystor napisał/a:
Poza tym, po "dobrej zmianie" w Polsce też nie trzeba mieć pozwolenia, tylko trzeba zgłosić budowę. Jak urzędnik nie zdąży przeanalizować dokumentów i minie termin odwołania, to budowa staje się legalna.
Przed dobrą zmianą wszyscy łamali prawo, przepisy były tak skonstruowane że faktycznie nigdy byś nie mógł wybudować domu.
Rebeliant_ZPF napisał/a:
(nie mylić z normalnymi Żydami, obywatelami Izraela, co sobie żyją normalnym życiem i się nikomu nie wpierdalają w ich sprawy).
Deweloper: Sprzedam luksusowe apartamenty z widokiem na góry, częściowo podpiwniczone...
a tego przec.hu.ja co tam stal na tym stropie do konca to troszki nie rozumiem
Nie wiem co w tym dziwnego, przecież to technika budowania parkingów podziemnych. Łatwiej jest zbudować i zakopać niż wykopać i budować.
przypomina mi się moja ostatnia budowa, gdy osuwisko położyło pręty fi 16 do poziomu, ale fajnie komentować gdy ma się orzeczenie o niepełnosprawności i nieograniczony dostęp do neta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów