18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
jacek44 2012-11-29, 18:43
Dobry materiał o miłości człowieka do maszyny Fajnie się to ogląda! Miałem takiego fiata, tylko z silnikiem 1.5 przez 27 lat w rodzinie Teraz przez kamere w środku, poczułem się jakby czas się cofnął Ktoś wie może co tam się przełącza koło kierownicy tą dźwignią? Wygląda, jakby to była manetka od biegów...

Można szanować też i nowsze auta, tak, że po 12 latach wyglądają jak nowe. Mam w rodzinie teraz dwa samochody od nowości - jeden jest z 1999, drugi z 2001 roku. Może nie są w stanie idealnym, ale na 5+ śmiało można je ocenić
Zgłoś
K12 2012-11-29, 18:45
Nie jeden pewnie taki zabytek jeszcze jest w Polsce. Ale ten egzemplarz jest bezcenny, bo to już coś więcej niż samochód.
Zgłoś
PiotrekWariat 2012-11-29, 18:46 11
A to ja się muszę pochwalić swoim cudem Zakupiony w 2010 od gościa co dostał auto w spadku po swoim ojcu. 1975, lecz w 1985 poprzedni właściciel wymienił nadwozie i silnik. Jedyne co ma w dniu dzisiejszym dołożone to alufelgi, radio schowane w schowku i Radio CB

Zgłoś
Pener 2012-11-29, 18:54 10
to ja też:

Zgłoś
KanapkaZMP 2012-11-29, 18:58 1
A wlasnie mialem pisac zeby pener wrzucil swoj kredens

@PiotrekWariat
zajebisty kolor
Zgłoś
stiw1500 2012-11-29, 19:01 1
Cytat:

Wygląda, jakby to była manetka od biegów...

Racja to dźwignia zmiany biegów.Fiaty 125p miały taką do roku 1972.Po 1972 lewarek powędrował na podłogę.
A tutaj Fiat według mnie w najładniejszym zestawieniu kolorystycznym czyli karoseria "błękit turecki" a wnętrze czerwień.

Widać, że fiacior ze zdjęć trochę sfatygowany ale po dokładnym remoncie to było by cudo
Zgłoś
Shootee 2012-11-29, 19:45
Takie auta po prostu się kocha.
Dbałbym <3 Takie auta mają coś co nie da się opisać.
Zgłoś
Panich 2012-11-29, 19:58
georg875 napisał/a:

Panich
dba jak o niemowlę a na początku dusi sprzęgło aż się nieprzyjemnie patrzy.

podejrzewam że jesteś po prostu troche za młody żeby wiedzieć do czego służyło i co powodowało "ssanie" w samochdzie z gaźnikiem...

akurat świetnie wiem co to ssanie i gaźnik. dusi sprzęgło. to słychać. wiesz co to ssanie a cytować nie potrafisz? :c
Zgłoś
bylyzysyf 2012-11-29, 20:02
Piękna sprawa szacun i w ogóle, ale jako, że to Sadistic, miałem przeczucie, że pod koniec ktoś się w niego bezpardonowo wjebie... Uff, udało się
Zgłoś
djpapniak 2012-11-29, 20:24
Wielki szacunek dla tego pana.
Zgłoś
BarteQk 2012-11-29, 20:24
Uwielbiam nasze rodzime produkty motoryzacyjne w takim stanie. Za wstawki z kantem zawsze piwo
Zgłoś
Bodziek93 2012-11-29, 20:55
Szacunek dla dziadka, ale ta modlitwa mnie rozjebała, i co jak co to troche denerwujace jest jak taki dziadek jedzie te 30 km/h, i trąbi gdy tylko ktos z neinacka włączy kierunek, jak niedlugo zdam na prawko i przy kazdym takim dziadku przypomne sobie ten filmik i dam mu spokojnie przejechać.
Zgłoś
wojas30 2012-11-29, 21:02
Mój wujek też miał takiego. Jak nim wypierdolił na zakręcie w centrum miasta to kiosk ruchu wydarło z podmurówki

contowsky napisał/a:

Jakbym widział mojego dziadka, jak koło swojej skody 105 s biega

zdjęcie z neta

Obrazek

Widuję tę Skodę codziennie - poza okresem zimowym oczywiście
Zgłoś
darekesp 2012-11-29, 21:05
Ja jeżdżę 21 letnim audi 80 b3 i to też dla mnie mój klasyk i nie zamienię go póki co stare auta mają dusze nie komputery
Zgłoś
tigerqaz 2012-11-29, 21:56
Auto fajne, szkoda tylko że jak dziadzia zejdzie z tego świata to jakiś wnusiu jebnie se czarne szyby, pasy przez środek,wydech fi 100 dolot pod maskę i na pierwszym zakręcie wyjebie w pola :/

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów