18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Dzedaj87 2012-11-29, 22:28 2
To i ja się swoim pochwale

Oryginał, nawet radio ma UNITRA

Przebieg? 59 687 km

Zgłoś
grubychudy 2012-11-29, 22:29
Wszystko ładnie, wszystko kultura, ale w jakim dziwnym języku on mówi??
Zgłoś
Hannibal_PL 2012-11-29, 22:53
To je ślunski. Patrz na blachy.

cycki! <3
Zgłoś
milman 2012-11-29, 23:08
toranaga7 napisał/a:

W Toruniu jeździł podobny dziadek fiatem do puki nie napadli dziadka dwa 20-letnie jebane szczyle,a dziadek często rozdawał pasażerom czekoladę,piwo itd...
lottorun.pl/ff_news/code/newstab/one_news_form?ktab=18&f_kat=18&am...

Po wypłacie jak najbardziej co nie co przeleję A później wybiorę się zobaczyć co z niego zrobili
Zgłoś
vilveriin 2012-11-29, 23:33
i jaka przyjemnosc? posiadasz sobie klasyka i glaszczesz go jak dziecko. i sie cieszysz ze go glaskasz. Moj wymarzony wóz ma zakurwiac ile wlezie i dawac przyjemnosc rykiem silnika, darciem opon (takie subaru impreza, audi quatro) mam nim wszedzie wjechac i sie nie bać.
Zgłoś
art3k 2012-11-29, 23:37
taaa z Fiatem jak z Ibiszem Krzysiem im , kiedyś obciach i staroć a teraz....klasyk,piękny,jaka linia.
Zgłoś
Ralph87 2012-11-29, 23:50
w realu auto prezentuje się znacznie lepiej niż na filmie a wiem dlatego, że mieszkam niedaleko i widywałem auto na ulicy
Zgłoś
bwg92 2012-11-30, 1:31
ten samochod nie powinien miec juz przypadkiem żółtej rejestracji ?
Zgłoś
Pener 2012-11-30, 6:56
bwg92, to zależy od własciciela, może go zarejestrowac jako zabytek ale nie musi
Zgłoś
w1wujek 2012-11-30, 11:20 1
Di_ReDD napisał/a:

prawdopodobnie wnuk przechwyci, wsadzi nowy silnik, zamontuje spojlery, alufelgi i będzie katował go przez rok póki nie będzie miał wypadku a wtedy go sprzeda na złom. Welcome to reality my friend...
Taka jest pesymistyczna wersja. A optymistyczna? Koleś jest aktywnym działaczem związku właścicieli aut zabytkowych. Pewnie zapisze auto na związek i postawią je w jakimś muzeum.

Żeby taki samochód przerabiać jakimiś spoilerami i później go katować to trzeba być niezłym debilem. Taki egzemplarz to jedynie do spokojnej jazdy przy niedzieli
Zgłoś
PawelZet 2012-11-30, 11:50
Ralph87
w realu auto prezentuje się znacznie lepiej niż na filmie a wiem dlatego, że mieszkam niedaleko i widywałem auto na ulicy

czy to auto nie jest przypadkiem z sosnowca?
Zgłoś
slawekfmx 2012-11-30, 12:45
ja takiego widziałem na taksie wczoraj
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów