📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
brawo, że przy tym tempie sobie całego palca nie uciął... nawet do obierania ziemniaków się koleś nie nadaje...
Cytat:
Uwaga! Nagranie nie posiada ograniczeń wiekowych.
gdyby było ograniczenie od 18 lat, to filmik obejrzałoby z 5 użytkowników
Drogie dzieci: tak wygląda debil.
To wygląda jak sytuacja z polskiego urzędu gdzie urzędas stawia ultimatum - proszę pokazać nam jakąś sztuczkę to rozważymy pańskie ubieganie się o rentę inwalidzką albo dotację na leczenie chorej córki. Ojej no nie udało się panu. No nic proszę pobrać numerek wrócić za rok:D
brawo, że przy tym tempie sobie całego palca nie uciął... nawet do obierania ziemniaków się koleś nie nadaje...
To mi wygląda na film w zwolnionym tempie
haha. nie spodziewałem się tego tak szybko
Zaskoczył mnie jebany
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zaskoczył mnie jebany
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów