Jak widać w opisie, pewna pani zainspirowana twórczością Juliana Antonisza (Twórce filmu "Jak działa jamniczek") sama zaplanowała zrobić podobną animacje, bardzo fajnie jej to wyszło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jak widać w opisie, pewna pani zainspirowana twórczością Juliana Antonisza (Twórce filmu "Jak działa jamniczek") sama zaplanowała zrobić podobną animacje, bardzo fajnie jej to wyszło
Do dupy. Nie ma porównania do jamniczka, który nawet na trzeźwo wywołuje traumę.
Do dupy ogólnie. O działaniu układu moczowego to tu nic nie ma - zbyt wielkie uproszczenie. O jakości animacji nawet nie będę wspominał.
mrChillout, widzę, ze bystrzak z Ciebie.
Panowie, ktoś Jamniczka zrozumiał? Pytam bo w "Szumie lasu" ktoś zdolny znalazł przesłanie...
edit: przejrzałem Jamniczka i jakoś to ekologiczne przesłanie mi uciekło... mój błąd...
edit: przejrzałem Jamniczka i jakoś to ekologiczne przesłanie mi uciekło... mój błąd...
Banda bezużytecznych nierobów.
U jamniczka doszkukiwałem się nawet nawet metafory polskiego przemysłu lat 90tych puty się nie zczailem że tam poprostu metafory nie ma, ot zwykłe pitolenie o ochronie środowiska.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów