📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Ma śmiech jak moja Corsa gdy łapie lewe powietrze
~Earl Nightingale
"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"
jak mnie wkurwia jak w domu jest popierdolony pies który szczeka jak pojebany
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
brylant1412 napisał/a:
jak mnie wkurwia jak w domu jest popierdolony pies który szczeka jak pojebany
Chuja prawda, chciał byś mieć w domu psa ale mamusia i tatuś nie każą Ci żadnego przyprowadzić.
Cytat:
Nie każą Ci żadnego przyprowadzić? Jak można kurwa nie kazać? Można zabronić.Chuja prawda, chciał byś mieć w domu psa ale mamusia i tatuś nie każą Ci żadnego przyprowadzić.
ściema, to nie boli
Zjebane nagrywanie pionowe, mam wrażenie, że podglądam kogoś przez szparę w drzwiach i jak jakiś idiota próbuje wyłapać co tam się do chuja dzieje.
ile tam mogło być volt? można je w locie łapać a potem w domu smród palonych zwłok
Bo to jest czarny niewolnik (pleonazm, wiem) - robi co mu każą. A że nie kazali mu przyprowadzić psa to nie przyprowadza
Moi rodziciele ostatnio coś takiego zakupili. Fajnie śmierdzą muchy jak się w tym smażą.
Umierają chyba względnie szybko.
Oczywiście na sobie też musiałem sprawdzić działanie.
Jak dla mnie w chuj nie przyjemne uczucie ;p Paluch potem chwilę bolał z 15 minut ale mimo wszystko moim zdaniem kolesia reakcja przesadzona Bardziej się chyba wystraszył niż go bolało.
Umierają chyba względnie szybko.
Oczywiście na sobie też musiałem sprawdzić działanie.
Jak dla mnie w chuj nie przyjemne uczucie ;p Paluch potem chwilę bolał z 15 minut ale mimo wszystko moim zdaniem kolesia reakcja przesadzona Bardziej się chyba wystraszył niż go bolało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów